salut, si bine ai venit pe forum!
in ce tara te aflii?
Dislikes: 0
Salut baieti,am si eu o rugaminte la voi.M-am documentat si pana la urma am aflat cu ce se mananca toata treaba asta.
Insa,mi-as dori sa-mi recomandati si mie un magazin online in afara de ebay de unde mi-as putea procura un receiver,chiar si la mana a2a de preferat.
Sau,daca cunoasteti pe cineva care vinde unu si asa mai departe.
Multumesc si imi cer scuze daca am gresit facand topic-ul.
salut, si bine ai venit pe forum!
in ce tara te aflii?
^^^^
bafta
Folosesc VPN destul de des,dar nu.Am intrat cu ip-ul de acasa.S-ar putea sa apara Timisoara ( asa apare la 1 gbps de la RDS uneori )
Si aici ai ajuns ma
Sunt unii care vand mai multe clase de cutii:
1 cum ai aflat de dimineata(Dreambox sau Vu) dar sunt scumpe
2 Gigablue ..mai eftin dar totusi scump pt tine
3 ibox2(clona VU) sau clona DM care ajung si astea pe la cateva bulioane bune cumparate de aici din tara
4 iti iei din china ibox2 sau clona de dm(de preferat ibox2) asta daca mai vrei sa-ti iei si un telefon ceva sau mai gasesti 2,3,4 care vor si ei sa iesiti mai eftin la transport si la vama!
Incepe prin a spune ce fel de receiver vrei (SD, HD). Apoi, in functie de prima categorie, daca tot ai aflat cu ce se mananca, spune-ne si ce te intereseaza sa "cunoasca" acel receptor. Card local, sau poate nu, sau alte posibilitati de a face lumina.
Si poti incepe sa te uiti si la sectia shoping si aici pe forum. Si ptr. magazine online, daca imi aduc bine aminte, tot aici pe forum este un thread deschis.
HH/1m
cum a spus si phys mai sus, trebuie sa stii ce vrei sa faci cu el, si depinde de bugetul disponibil... ieftin si bun e "rare"
personal am o imresie f buna despre clone vu, cloud-ibox sau ipbox2...
PS: daca erai prin europa, era mai simplu cu ebay...
^^^^
bafta
Omul nu are nici o treaba cu acest "hobby"
EL vrea un rec HD bun si eftin sa-l foloseasca pt streamming+recording la Programe HD+3D
Nu are treaba cu carduri dar asta nu e o problema.
Probabil cel mai indicat e un rec din seria "Clona VU"(cu enigma2 si support oscam)
Am vazut ca si pe la noi se gasesc de vanzare...
Corect,cand am spus ca stiu cu ce se mananca m-am referit cunostinte mici.
Nu vreau sa dau de la inceput ogramada bani,vreau sa incep cu unul mai mic si dupa sa vad pe viitor.
M-am ratacit eu pe aici nu am vazut ca e si o sectiune de bazar..
Ebay oricum face si in Romania livrari.Acum depinde de vanzator.
O sa ma uit dupa niste clone si pe aici prin bazar,multumesc frumos.Se poate inchide .
pai are treaba cu acest hobby...record si stream,dar nu detaliem
---------- Post added at 15:16 ---------- Previous post was at 15:14 ----------
canale HD=3D free to air mai greu si care sant intra la categoria labareala...deci are treaba cu carti si implicit share
Desigur,vad ca voi considerati ca ar fi bine sa investesc din prima in ceva calumea si cred ca asa voi face.
Am un Dream promis de la un prieten si daca nu se intampla voi cumpara unul.
Nu vreau sa ma axez doar pe programe free to air,am deja o pasiune pt capturi encoding si restul.
Acum,tinand cont ca stau la bloc cu 10 etaje distanta dintre antena si receiver prin cablu va fi de 20 de metri,ceva de genul.Va afecta asta calitatea?
Nu mai mult decat o antena cat mai mare si reglata cat mai bine
http://satmultimedia.ro/gigablue-hd-800se-plus
O intrebare legata de asta,ce parere aveti despre el?