Acum vine 04.24.33 pentru 47LA6918. Sunt curios ce noutati aduce.
Dislikes: 0
Acum vine 04.24.33 pentru 47LA6918. Sunt curios ce noutati aduce.
Acum citeva zile ( nu mai tin minte bine cite ) am facut update firmware online la tv LG 42LM620S si am trecut la versiunea 04.61.03. si hop beleaua. Nu mai vrea sa primeasca semnal prin HDMI de la VU+. Am incercat sa revin la vechiul firmware prin USB dar nu vrea. Prin ce metoda mai pot sa revin la vechiul firmware sau la unul mai vechi?
E o metoda care initial era doar pe bani. Nu sunt sigur daca merge la modelul tau.
Oricum pare ciudata treaba.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
nu prea se potriveste ,inainte de upgrade mergea hdmi-ul si dupa upgrade nu mai merge niciunul? Mai repede softul nou nu e ce trebuie sau placa are o problema. Nu cumva la softul nou trebuie sa activezi din meniu,hdmi-ul care vrei sa-l folosesti si sa setezi ce rezolutii sa accepte si alte aiureli? Treaba asta am intilnit-o la televizoarele noi de la sony ,trebuie sa activezi hdmi-ul altfel nu le poti folosi.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Am fost cu el la reprezentanta care se ocupa de garantii la tv LG, le-am explicat ca am facut update de soft si mi-au spus ca a fost o pura coincidenta si ca ar fi placa arsa. Acum nu stiu ce sa cred, o fi! Problema e ca totusi cind conectez receptorul la tv prin hdmi il vede ca fiind conectat dar nu am semnal, nici video, nici audio. Astept cu nerabdare urmatoarea versiune de actualizare online sa vad ce se intimpla!!!
Last edited by mondo; 08-01-16 at 19:08.
Am primit verdictul. Trebuie sa inlocuiesc placa de baza. HDMI - urile sunt cu totul. Nu vreau sa mai aud de LG! Pina cumpar alt tv, cum as putea sa conectez VU+ la LG? Ar merge printr-un cablu HDMI - USB? Sau ce solutie as avea? L-am conectat prin cablul scart, dar se vede ca dreaq!!!
Dar cum s-a stricat hdmi?Nu cumva cauza e receptorul?
De ce nu-i cumperi placa?Am vazut ca e in jur de 250-300 ron pe oly.
Nu stiu ce s-a intimplat dar din 4 intrari nu merge nici una. Receptorul le-a terminat pe toate? La 250-300 de ron l-as fi reparat dar la 600-700 cit mi-a cerut la service mai bine imi cumpar altul!
Ai pus creionul de tensiune pe masa receptorului sau pe hdmi?
Placa poti s-o schimbi singur,nu e mare inginerie.Doar sa cauti exact acelasi model,pt. acelasi panel.
Eu am patit-o cu un Strong imi strica lnb-urile...Aveam 220v pe cablu de antena.
Inca o informatie (zic eu,utila).Am pus pe un lg fabr. 2015 webos 2, un mouse Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000
Il accepta fara nicio modificare.
Cand te-ai hotarat asupra carui model de LG optezi , descarca-i manualul si sigur vei gasi si info legat de ce tip de diseqC stie :
- diseqX 1.0 - pana la 4 sateliti
- diseqC 1.1 - pana la 8 sateliti
- diseqC 1.2 - poti comanda montura h-h
Bine inteles , cu cat tv-ul in cauza site de diseqC mai mare ( diseqC 1.2 ) implicit il vei putea folosi/alaege si celelalte vers. ''inferioare'' de diseqC descrise mai sus
Bonou2 , ai mare dreptate legat de comertul ''mioritic'' care se bazeaza pe ce ai scris - ''----daca nu poti sa-l convingi pe cumparator macar zapaceste-l --- cam aceasta este regula la noi in tara nu numai in comert cam peste tot''
Chiar eu am avut o discutie pe aceasta tema cu cativa dintre vanzatorii de la firmele ''mari'' din RO , insa........
Intr-un fel cumpararea unui tv 4k din comertul ''mioritic'' e cam o loterie vis-a-vis de receptia/vizualizarea prg. tv 4k de pe satelit in momentul cumpararii
Noroc insa ca mai sunt si magazine care au posibilitatea ''returnarii'' in caz de.......