Este cineva care are Oscam sa-i dau o linie si sa-mi spuna daca se vede localul meu?
---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 16:36 ----------
Am gasit si am dat-o ! Astept raspuns!
Este cineva care are Oscam sa-i dau o linie si sa-mi spuna daca se vede localul meu?
---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 16:36 ----------
Am gasit si am dat-o ! Astept raspuns!
Stai liniştit, dacă ai pus F: user pass 0 0 0 { 0:0:1 } şi el spune că nu vede cardul atunci sau e prost sau face pe prostul. Cel mai probabil caută motiv ca să-i dai cu reshare.
In al doi-lea rind, tu il vezi conectat la tine pe server? Că dacă nu e conectat la tine pe server o fi scris greşit dns/port/nume/parolă
sau ... e de prisos!atunci sau e prost...
Daca a bagat linia in oscam, nu trebuie sa-i mai pese ce reshare i s-a dat!![]()
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Daca are server dedicat, ignora cardurile fara reshare si evident ca nu itzi vede cardul!
Intreaba-l asta!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Pe mine m-a depasit total! Am dat linie cuiva de aici care are Oscam si zice ca nu ma vede!
Culmea! Eu il vad! a luat si ceva ECM-uri 726 din 1100
E fara iesire ?
Este cineva dragut cu CCcam sa-i dau o linie C sa-mi spuna daca ma vede , va rog ?
Last edited by waynejames; 23-02-14 at 01:41.
Cred ca e de la mine! Trei peers cu Oscam spun ca nu ma vad in timp ce eu ii am clienti pe doi dintre ei.
Unul chiar mai cere ecm-uri. ( daca nu cumva o fi schimbat pe CCcam , ca nu am mai vb cu el de cand i-am dat linia!
Daca ar fi folosit oscam in loc de cccam exista destule solutii de a calma spiritele, chiar daca nu sunt perfecte.
Exista anumite limitari de care se poate tine cont.
Dau un exemplu:
1 sid
1 user
6 dcw pe minut ( pt zapp zero)
Nu are decat sa onoreze cererea peer-ul din hop-ul urmator, EL VA AVEA ECRAN NEGRU!
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
Am fost destul de explicit cu un post mai sus.Daca ar fi folosit oscam in loc de cccam
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi