-
Receptie DVB-T2 Serbia
Antena Atx91 + Lna preamplificator
LE: Receptia s-a efectuat la CRAIOVA
-
Receptia pare facuta de pe muntele Tupiznica, aprox 1000m, situat chiar in inima Serbiei- O antena cat de simpla face receptia posibila - nu este receptie DX de semnalat.
-
Gresit, sunt exact 150 km pana la Tupiznica de la mine, receptia este foarte grea pentru digital.
-
In seara asta am testat in Craiova pe aceeasi antena diferenta de sensibilitate a receptoarelor dvb-t2 Synaps 2858 si Samsung db 7800.
Vizionarea filmului e sugestiva.
Asa arata aparatele, diferenta de pret e cu un ordin de marime.
Last edited by marsel90; 16-02-14 at 00:29.
-
La ora pranzului cand analogicul era foarte slab la receptie, digitalul era bine de tot, cred ca exista diferente la propagare intre un semnal analog si unul digital t2.
-
etv.rs a publicat pe site-ul web anuntul licitatiei pentru achizitionarea de echipamente si lucrari pentru trecerea finala la radiodifuziunea digitala cu trei multiplexuri.
Mirkovic a declarat ca digitalizarea este foarte importanta pentru mass-media si populatia din Serbia. Termenul de finalizare a procesului de digitalizare a semnalelor de televiziune din Serbia este 17 iunie 2015. La sfarsitul anului trecut reteaua initiala a fost extinsa, astfel incat semnalul de test acopera o suprafata de 75 la suta din populatia Serbiei.
Sursa
-
Am primit noua mea achizitie un AmikoMiniCombo de la DigitalSatelit.
Receptorul este bun pentru cat costa, am testat mai mult pe DVB-T2 deoarece vreau sa gasesc ceva comparabil cu Samsungul DB7800 la semnal !
AmikoMiniCombo chiar este comparabil cu Samsungul DB7800 poate chiar mai bun decat Samsungul.
-
ATX 91 + LTE filtru -60 db peste 790 mhz + filtru rejectie 4 canale reglat la -24 db 2 x c39 si 2 x c50 + mini amplif triax + receptor amiko mini t2/c
-
Scanare dvbt2 cu enigma 2 pe amiko alien 2 plus
P.S
Multumiri lui @zildan pentru sustinere si ajutor.
-
Scanare terestra DVBT2 cu Amiko 8260+ Combo
-
Cum se prezinta doua receptoare cand este prezent si semnal analogic pe canalul 22.
Synaps Bit 2 la scanare nu gaseste nimic, surpriza vine din partea lui Amiko care scaneaza foarte bine si reda perfect programele fara nicio intrerupere.