Thanks Thanks:  87
Likes Likes:  48
Dislikes Dislikes:  0
Page 27 of 27 FirstFirst ... 172324252627
Results 391 to 404 of 404

Thread: Oscam-SamyGO (Samsung SmartTV E/F/H/J/K)

  1. #391
    Member Beginner
    Join Date
    13 Jun 2008
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Am reusit sa ma inregistrez si sa descarc arhivele.
    Inainte de a incepe, eu facand downgrade la 0000, pot reveni la o versiune mai noua?

  2. #392
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,599
    Mentioned
    57 Post(s)
    Rep Power
    103

    Default

    Da poți face upgrade.
    Dacă faci online ajungi la ultimul soft și ai procedura in linkul pe care ți l-am dat.
    Mă uit acum să văd dacă găsesc softuri pentru E pe undeva.

    PS:
    Am găsit aici softurile : dă click și găsești topicul cu softurile la spoiler verde in primul post puțin mai jos

    aici ai ultima versiune pentru tv tău care se face root cu skype
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  3. #393
    Member Beginner
    Join Date
    13 Jun 2008
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    OK!
    MUltumesc pentru ajutor!
    Maine ma apuc de treaba.

  4. #394
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,599
    Mentioned
    57 Post(s)
    Rep Power
    103

    Default

    După ce îl upgradezi cu orice soft dorești tu , încearcă totuși procedura pentru ultimul soft , chiar dacă tu nu ai ultimul soft pentru cred că merge să fie Ar cu procedura pentru ultimul soft.
    Cu metoda pentru skype cred că te încurci.
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  5. #395
    Member Beginner
    Join Date
    13 Jun 2008
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    OK!

    Am facut upgrade si o sa incerc cu procedura din 2015.Aceea e ultima pe care am gasit-o.
    Acum cautam oscam. Ce oscam imi recomanzi?

  6. #396
    Member Beginner
    Join Date
    13 Jun 2008
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Am reusit sa pornesc oscam pe seria E cu largul concurs al lui @horatyu caruia ii multumesc inca o data pe aceasta cale.
    Acum intampin urmatoarea problemapresc TV dupa care pornesc TV si nu mai functioneaza decodarea. A pornit dupa 5 minute si dupa ce a facut update la Smart hub. A doua oara facut iarasi update la Smart hub dar nu a mai pornit decodarea.
    Care credeti ca e problema?

  7. #397
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    728
    Mentioned
    27 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    pai cum ai pornit oscamul? manual? daca da, nu o sati porneasca niciodata singur... ce metoda de root ai folosit? aia veche? aia noua? cind pornesti tv apare ceva de genul "start sammygo"? în ce folder ai pus oscamul? ce folder mount-ezi si e writable?

    daca vii cu o întrebare "de ce nu-mi porneste oscamul?", ar trebuii sa dai mai multe detalii..
    ^^^^
    bafta

  8. #398
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,599
    Mentioned
    57 Post(s)
    Rep Power
    103

    Default

    A rezolvat problema.
    A mișcat stickul de la locul lui .
    I-am explicat că prin SamyGO merge și oscamul.
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  9. #399
    Member Beginner
    Join Date
    13 Jun 2008
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    A facut cineva root pe seria M?
    Nu reusesc sa import arhiva ROOTQ.wgt in Tizen. Tizen Import Wizard nu vede nimic in arhiva respectiva.
    Are cineva vreo sugestie?

  10. #400
    Member Visitor
    Join Date
    01 Jan 2016
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Ciao a Tutti.
    Ho un ue55h8000
    quale è la giusta procedura per il root?

    I have a ue55h8000
    what is the right procedure for root?
    Vi ringrazio di cuore

  11. #401
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,599
    Mentioned
    57 Post(s)
    Rep Power
    103

    Default

    Găsești pe forumul SamyGO în locația aceasta
    Dar trebuie sa îți alegi fișierele pentru root în funcție de tipul softului tău : Mst, gfp.... etc
    Code:
    Should be suitable for (at least): T-NT14U<1050, T-GFPxDEUC<1290 T-MST14<2790, NT14M < ??? and NT14MJDEUC < ???? (10/12/2017) firmwares.
    Dacă softul televizorului este mai mare trebuie dat înapoi (downgrade) pentru Root.

    Mai există o procedura de Root cu ajutorul browserului din televizor și bineînțeles anumite fișiere pe USB stick. aici
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  12. #402
    konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,252
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Se poate face root+oscam pe Samsung HG32ED470GK ? E un tv. ciudat rau...
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  13. #403
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,599
    Mentioned
    57 Post(s)
    Rep Power
    103

    Default

    Fișierele de Root pentru TV Samsung de pe forumul samygo sunt făcute pentru televizoare care au in soft, meniul pentru partea de Smart tv, prin aplicația samyGo se face Root sau alte aplicații din meniul de aplicații Smart.
    Tipul TV este spus în general imediat după numărul care spune mărimea diagonalei in cazul tau 32 "".
    Nu știu dacă este E sau D.
    Cam când a fost cumpărat?

    Acest tv este pentru hotel făcut și nu știu exact când a fost făcut și ce soft are la bază.
    La asistență și contact Samsung găsești exact care este softul. Poate spui de acolo ce soft are.
    Poate prin meniul de service să găsești mai multe informații.

    ---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 07:44 ----------

    Seria tv tau poate fi chiar F sau H
    Am văzut un tv Samsung cu soft tizen pentru hotel, apărut în 2020 și avea literele EJ după mărimea diagonalei 43EJ și avea soft ca la modelele din seria M.
    Poate prin deducție și logica numerotării celor de la Samsung cu litere a seriilor apărute , să cred că tv tău este cu soft de acum 5 -6 ani.
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  14. #404
    Member Beginner
    Join Date
    07 Mar 2016
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    22

    Default

    Quote Originally Posted by nickey1234 View Post
    Am o problema ciudata la partea de multimedia din smarthub de la un tv samsung 40f8000 anume desi imi arata ca vede stickurile indiferent in ce port le introduc se restarteaza televizorul.Daca incerc sa resetez smarthub tot de un restart am parte, la fel si daca vreau sa sterg istoricul de vizionare. In schimb daca nu am nici un stick introdus si nu incerc sa resetez smarthub sau istoricul televizorul functioneaza normal fara restartari. I-am facut si revenire la setarile din fabrica, chiar si din meniul de service insa tot degeaba si in mod ciudat in loc sa se opreasca in stand by dupa acestea el isi lua un restart si imi cerea sa il configurez. Mentionez ca am incercat sa fac update fiindca am 1124 iar ultimul firmware e 1135 insa nu imi gaseste vreun soft din menu iar pe stick daca il pun apare problema cu restartul care e periculos daca ar suprascrie firmware ul. Mentiune 2 am incercat sa rulez un film prin multimedia din smarthub de pe un stick infipt in ruter insa apare acelasi restart inainte de a vedea macar continutul stickului. Problema a aparut din senin si se invarte in jurul sectiunii multimedia din smarthub. Imi amintesc ca am am avut ceva similar insa un restart de smarthub a rezolvat problema insa acum nu merge.Aveti cumva vreun leac ca cei de la Samsung Romania nu au putut sa ma ajute, ba chiar au fost foarte mirati ca intampin asemenea problema desi recent mi-au scos aplicatiile facebook si tweeter de pe el?
    PS Bieninteles ca toata tarasenia imi afecteaza rootul si implicit sharingul ceea ce este chiar frustrant.
    PS2 Multumesc anticipat!
    Scriu dupa atat timp pt ca am avut si eu ceva asemanator si am gasit rezolvarea. Eram pe penultima versiune, am incercat sa vad un mkv de pe un stick si brusc a inghetat dupa ce pornise filmul, n-a mai raspuns la telecomana.

    Apoi ramanea blocat in diverse actiuni de genul reset smarthub, sau daca incercam sa accesez multimedia de pe vreun stick, o rezolvam numai cu scos in priza. Aveam watchdog off. Cand l-am pus pe on..n-a mai trebuit sa-l resetez din priza ca se inchidea singur dupa o vreme ce nu reusea sa termine actiunea.

    Am updatat la ultima versiune. Tot asa facea. I-am facut factory reset si din Meniu si din Telecomana...cu mentiunea ca nicioata nu termina actiunea...si intra watchdogu..apoi la reset aveam setari de fabrica dar operatiunea nu fusese terminata cum trebuie. Si la reset smart hub la fel...nu termina...ci ramanea atarnat in fereastra aia curatat...la restart gasam ceva aplicatii scoase dar nu finaliza curat sa dea mesaju ala ca a treminat.

    Am scos stiku cu samy...am pus iar watchdoq pe off..am luat veriunea aia 00000 am pus-o pe un stick si i-am facut downgrade. Asta a rezolvat buba si am putut in final face smarthub reset si accesa usb-ul in multimedia tv-ului.

Page 27 of 27 FirstFirst ... 172324252627

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •