Adevărul e că şi eu doar 2 dar a două a fost doar de back-up in caz ca moare prima (e vai mama ei la cat a aruncat-o juniorul).
La butoanele care le invaţă greu, vezi ca trebuie să ţii apăsat butonul.
Sent from my HTCSensation using Tapatalk
Adevărul e că şi eu doar 2 dar a două a fost doar de back-up in caz ca moare prima (e vai mama ei la cat a aruncat-o juniorul).
La butoanele care le invaţă greu, vezi ca trebuie să ţii apăsat butonul.
Sent from my HTCSensation using Tapatalk
Eu am asa ceva merge foarte bine !
http://www.aliexpress.com/item/Frees...039857727.html
![]()
Eu am un Harmony 650. In meniu adauga Amiko Alien si stie tot ce trebuie.
in caz ca vreti vad ca iar au aparut la Lidl telecomenzile. Sunt alea care stiu mai multe coduri.
Si teoretic, stie sa faca si macrouri. Eu nu o am, dar ma batea un gand...
HH/1m
Logitech Harmony 600, mai scumpicica, dar fenomenala. Nu numai ca practic nu exista device pe care sa nu il stie, dar poate fi programata pe activitati. Recomand si Harmony 300,care e mai ieftina, dar are mai putine posibilitati pe partea de activitati. Telecomenzi gandite sa fie foooaarte usor de programat.
Eu am avut niște "utilaje" din gospadărie pe care am incercat o mulțime de telecomenzi universale fără nciun rezultat sau funcționau parțial(bravo,jolly, m4u, chinezării de prin piață).Intre timp, am primit cadou un tv. cu android cu șasiu chinezesc și i-am futut telecomanda...După ce am obosit căutând pe aliex (după poză, descriere,cod de fabricant), am zis să-mi incer norocu' și la noi in țară.
Culmea: am găsit t.c ; și in afară de asta, au t.c programabile(rcw au baza de date pana in 2014, longer au sustinere si in prezent)
Nu vreau să fac reclamă, dar o parte din numele firmei e canton. Aștept următorul pachet cu telecomenzi(vreo 11) și apoi o să ii critic sau ii laud.
![]()
Eu folosesc de mai mult timp cu succes o telecomanda programabila pe usb cu soft de la Clurc CLR 7922 E6. Are 2 baterii AA care se descarca relativ rapid ( 5-6 luni ) in rest nu sunt probleme. Are distanta buna de actionare si unghi bun. Am programat tv-uri led, pozitionere , receptoare 4k, totul pe o telecomanda cu 6 dispozitive memorabile. Am avut noroc si toate dispozitivele au fost in baza de date. Are si functie de invatare dar n-am testat. Pret cam 30 lei. Cred ca am vazut si un model de telecomanda Amiko cu acelasi soft. Sunt multumit de ea.
---------- Post added at 02:25 ---------- Previous post was at 02:23 ----------
Edit : are 3 baterii AA nu 2 cum am scris mai sus din graba.
T.c de la amiko, nu are nimic in comun cu clurc..Au altă bază de date
http://rccreator.com/
Și diferența o face prețul și calitatea carcasei telecomenzii.
"Are" si eu telecomenzi din astea.
"E" bune.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Va salut. Recomandati-mi si mie o telecomanda programabila care acopera un domeniu cat mai larg de device-uri, usor de "scris".
E pur si muove
Telecomenzile universale mai vechi aveau doar 3 cifre in cod, in linkul pus sunt coduri din 4 cifre pentru aparate mai noi și trebuie telecomanda universala mai nouă care merge cu 4 cifre in cod
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"