0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
Succes Costel in "Hijos de Babel"
Sa-i uram mult succes romanului nostru Costel care se afla in finala concursului "Hijos de Babel" in Spania in aceasta seara.SUCCES COSTELE!!!!!!!!!!!!!!!! Sa castigi,sa fim si noi insfarsit primii la ceva in Europa (inafara de furat ca aici intotdeauna am fost the best of europe)
-
Re: Succes Costel in "Hijos de Babel"
Da sper sa castige puncte din partea juriului cat mai multe. Transmisia in direct este pe Romantica.
-
numai 9 au dat aia din juriu
cred ca nici unul din aia nu pot canta ca el
dar asta e show-ul
-
Din cand in cand printre cei multi sunt cei putini care ne fac natia mandra ca suntem Romani. Bravo
-
Bravo ca am luat locul 1
-
Standard RSP member
Gata,a castigat Costel.Bravooooooooooo si succes in continuare in noua cariera!!!
-
Banned
-
Felicitari Costel! Uite asa te mai bucuri ca esti roman. Avem o tara frumoasa cu multi oameni de valoare, pacat ca-i guvernata de niste boi, pacat ca unii ii voteaza pe acestia, pacat ca majoritatea dintre noi, nu luam nici o atitudine.
-
felicitari sincere si din partea mea
aseara am avut emotii ca aia din juriu au dat doar 9 si 8 pt Costel si pt tipa aia au dat 10...dar poate era parte a show-ului , oricum romanii din spania si de aiurea care stiau de concurs a votat la greu si a remediat situatia.
Poate asa incet incet o sa mai scoatem capul cu mandrie prin lume , ca niste concetateni de etnia din care face parte si Costel ne-au cam facut de ras dupa revolutie.
BRAVO LUI PT FAPTUL CA A SPUS IN DIRECT CA ROMANII SUNT MANDRI DE EL.
AZINOAPTE CHIAR AM AVUT ACEST SENTIMENT DE MANDRIE CA SUNT ROMAN , ca fac parte din tara asta unde un om fara scoala si studii de specialitate ajunge sa cante asememanator cu Pavaroti si ma gandesc ca daca ar fi studiat putin era poate chiar la fel cu marele Pavaroti
Avem o tara cu multe talante native ...scriitori,inventatori ,cantareti ,sportivi informaticieni...si lista este lunga
Last edited by horatyu; 13-03-08 at 12:18.