Eu am cumparat de mai multe chestii de la ei, adica m-am dus personal la in magazin.
Mi se par niste baieti super OK.
Am facut comanda online la HD Satshop Cologne in urma cu 5 zile. Suma a fost debitata din cont imediat dar produsele nu au fost inca expediate, desi la status apare platit.
Stie cineva cam cat dureaza livrarea produselor mentinuate ca fiind disponibile in stoc? Am mai facut comanda online chiar si in HongKong (TBS 5925), dar in max 3 zile am avut confirmarea expedierii! O fi altfel in Germania?
Eu am cumparat de mai multe chestii de la ei, adica m-am dus personal la in magazin.
Mi se par niste baieti super OK.
Eu nu stiu cum e la magazin, eu am facut comanda online si nu au confirmat. Nici la un email nu au raspuns.
eu am stat vreo saptamina si in fiecare zi am trecut pe linga magazin ,nu l-am vauzt deschis in nici una din zilele lucratoare . Ultima data am comandat ceva de la ei acum vreo 3 ani si cum nu mi-au confirmat nimic ,nu au raspuns la mailuri,dar coletul mi-a ajuns dupa 4 saptamini am decis sa nu mai comand niciodata de la ei. Mai era cineva de aici de pe forum care se plingea ca a primit de la ei ceva carduri activate la o data mult inaintea datei comenzii.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Probabil depinde si de cum ai facut plata.Daca era paypal le intrau si lor banii instant. Prin transfer bancar, dureaza cateva zile. Si nu confirma 'comanda pana nu le intra banii in cont.E o parere.
HH/1m