Results 1 to 5 of 5

Thread: OSCAM: configurare de la A la Z

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member piccolo08's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default OSCAM: configurare de la A la Z

Am decis sa reactualizam tutorialele de configurare pentru oscam deoarece acesta a evoluat mereu si anumiti parametri din vechile seatari au devenit inutilizabili. Multumim pe aceasta cale celor care au contribuit in anii din urma cu tutoriale si indicatii ( wambertos si un fost membru RSP).
    Munca lor de atunci nu a fost stearsa ci doar declasificata.

Setarea oscam se face numai cu ajutorul interfetei webif si nu prin copierea setarilor gasite pe ici colea in internet.
    Folosirea setarilor copiate de aiurea de pe internet va duce in mod sigur in cele mai multe cazuri la nefunctionarea oscamului. In acceptul meu singurele fisiere care pot fi importate sau create de noi insine sunt:

• oscam.dvbapi
    • oscam.services
    • oscam.tiers
    • oscam.servid
    • oscam.whitelist

Inainte de a pune intrebari despre "Cum setam un anumit card cu ajutorul oscam" userii vor trebui sa citeasca tutorialele, in care vor primi indicatii despre ce fisiere se folosesc si cum trebuiesc configurate pentru o cat mai buna si corecta functionare.Topicul va ramane inchis iar comentariile si aprecierile cat si alte discutii vor avea loc in noul topic de discutiiii despre oscam, care il va inlocui pe cel actual.
    Tutorialul va fi alcatuit din imagini si comentarii si nu va contine setari pentru a fi copiate. In acest fel userii vor invata sa isi seteze singuri cardul.
    Vom trata oscam ca un intreg , server de card+emu, in situartia de azi cred ca faimosul cccam nu isi mai are rostul deoarece oscam pote sa-l inlocuiasca cu succes in totalitatea functiilor sale.
    Va reamintesc totusi ca vizionarea canalelor paytv fara subscriptie este ilegala.
    Last edited by piccolo08; 27-01-14 at 22:09.
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi