La drivere, Vista stã cel mai bine , pt ca nu ai nevoie de nici un cd de instalare , Vista vede tot si daca nu cunoaste ceva sigur gãseste in Windows Update , sincer am ramas placut impresionat sa vad ca Vista a gasit si instalat driverele la SS2 direct din windows update , eu a trebuit sa instalez numai aplicatia .
La partea de Networking la fel nu am avut niciodata probleme , am facut teste atat PC - PC , PC - SWICH - PC - PC cat si PC - rooter ADSL - PC - PC , fara probleme , ce am ramas surprins identifica pana si ce modem ADLS am , si ce configuratie au celelalte PC -uri din retea ceea ce la XP nu am vazut
@darkkoder in legatura cu ram-ul , am placa de baza ASUS P5KPL , si doua module RAM A-data DDR2 667 1gb identice si intentionez sa mai cumpar inca doua module identice (aceeasi marca , model , capacitate) sper sa functioneze , la Emag de unde o sa imi achizitionez modulele , pretul unui modul DDR2 1Gb , 667 Mhz este de 76,58 RON (cu TVA) http://www.emag.ro/memorii/memorie-a...DIM1GBPC667-RP si sper ca va fi o alegere buna .

Reply With Quote

partea hardware a refuzat sa mai mearga....pana la urma dupa ce am mai fortat un pic site-ul lor la update windows mi-au trimis din nou vechiul driver ....ca si update la driver...bleah....micsimoale.