ai cumva diseqc?
Eroarea data de Dreamul cel nou luat de la dannielghi. Aseara ii bagasem key noi si mergea super. Azi imi da asta. Am dat factory reset in speranta ca isi revine insa nimik...
Trecut la Sfinti
ai cumva diseqc?
Nope! E pe motor
Trecut la Sfinti
asemanator... nu trebuia sa-ti faci griji. se intampla cam pe toate imaginile. fa zapp pe canale si o sa-si revina, sau treci pe unul fta si apoi pe cel care vrei sa-l vezi.
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
Pe naiba... cred ca am luat teapa. Daca ii scriu imagine noua nu vrea sa scaneze nimic complet. Antena pe care probez e cu H-H si nu reusesc s-o fac sa mearga decat pe Intelsat si Thor. Nu mai stiu cum sa mai procedez. Ziceti-mi si mie ceva comenzi in telnet sau cum naiba sa bag key manual. M-am saturat sa cersesc ajutor.
Trecut la Sfinti
Stai putin ca nu mai inteleg nimic.Deci "Switch- The service could not be found"apare cand nu ai semnal.Daca poti scana 1W,dar restul satelitilor nu inseamna ca H-H-ul nu iti misca antena.Ai verificat asta?
O veste proasta:nu poti baga chei manual,dar poti transfera un fisier softcam.key prin FTP .Spune si ce EMU ai instalat.
Pentru cei ce au probleme cu H_H-ul la dreambox,solutia ar fi tensiunea deci;
meniu-setup-service searching-satelit configuration-lnb
aici la lnb bifam increased voltage,acest lucru ne mareste tensiunea transmisa catre lnb sau H_H in cazul cablurilor f.lungi sau proaste .
![]()
e buna solutia de mai sus. am avut si eu aceeasi problema dar s-a rezolvat din greseala dupa cateva ore de chin. nu stiu de ce, unde am lnb 2 e 3.
Eu cred ca e totusi din soft. Ce imagini ai incercat? Pune PLI, SIF, nabilo, chiar si Castle_106_MaxVar si abia atunci poti spune ca e o problema hardware. Cred ca ai incercat doar gemini. Am dreptate?
Da! Am sperat ca o ia cu asta... insa poate fi si de la lacunele mele in domeniul dream. Adevaru e ca sunt cam in urma la aceasta categorie...
Trecut la Sfinti
eu am avut un lot de 10 bucati din astea ce nu mergeu cu motor; insa aveau placa de baza rosie nu verde, erau facute in alta fabrica; le-am dat ca atare ceva mai ieftin, si merg perfect pe antena fixa. e problema de alimentare lnb. chestia e ca am pus unul din ala pe motor, a miscat, a scanat, si dupa aia nu mai prindea calitatea de la semnal. mi-a spus un prieten sa incerc sa pun in loop; si am pus cablul de la alt receptor in dreamul cu problema, si mergea, mai greu dar mergea; oricum, eu le-am schimbat pe toate cu probleme, si am luat din lotul cu placa de baza verde si radiator pe procesor, totul e ok;
acum, referitor la prietenul nostru skycleaner, eu cand am trimit aparatul l-am testat, si timp de 5-10 minute s-a comportat perfect, si de aia l-am trimis, insa nu e exclus un defect de fabricatie; am vorbit cu el si o sa i-l schimb daca nu reuseste, ca m-am gandit ca poate e din soft, si trebuie pus din nou, ca eu cand am pus GP am pus cu restore image, ca sa merarga mai repede
stai linistit ca n-ai luat nici o teapa. e vorba de niste produse electronice care pot avea defecte de fabricatie; nimic nu-i perfect; s-a nimerit la tine unul cu problema. de aceea acord acea saptamana de garantie timp in care omul vede cum merge, ca eu nu pot sa stau ore intregi cu fiecare aparat in parte. acum sunt in romania, si rezolvam problema
Poti edita key-le din SoftCam.key instalat in Dream cu ajutorul addonului Tuxbox Commander care se poate instala fie cu ajutorul calculatorului fie direct cu DM de pe Gemini server