Originally Posted by
stal
multumesc de gandul bun !
Vin din RDI unda eram userul stal, actualmente sat*L dupa lungi controverse cu jupinul blanos
Sper ca aici nu voi intalni un cult al personalitastii asemanator lui Stalin, Hitler sau Ceausescu si ca libera opinie poate fi exprimata in masura bunului simt ,
fara a ascunde interese ciudate, etnice ,rasiste sau financiare in ideea ca
MA EXPRIM PE UN FORUM ..>>R O M A N E S C<<
Am remarcat discutia (topicul inchis) despre K blana si consider ca nu e birfa ce se discuta despre acest macabru personaj ci e vorba de exercitarea dreptului la opinie, despre un astfel de caracter ,pe care il au userii acestui forum cu speranta ca nici un moderator nu va sterge un post ,fara o explicatie publica,plauzibila si fundamental necesara unui forum civilizat
Sincer sunt citeva nume care le ragasesc la dumneavoastra pe forum si care au fost piatra de temelie in rdi ,oameni cu o activitate realmente autodidacta
care merita urmati oriunde s-ar duce (si nu dau nume) si care pot si fac ceea ce numim BRAND
Cu acordul dv voi pastra userul stal cu scuzele de rigoare ca m-am inregistrat la dv cu ceva timp in urma fara a-mi insusi THE RULES