Nu vreau sa par "a toate stiutor" dar cred ca te-ai bagat in config precum magaru'n ceata.
Fa putin o vizita aici si informeaza-te corect. V-am to spus fratilor , CITITI si mai lasati etnobotanicele, ca nu ajuta la nimic.![]()
Nu vreau sa par "a toate stiutor" dar cred ca te-ai bagat in config precum magaru'n ceata.
Fa putin o vizita aici si informeaza-te corect. V-am to spus fratilor , CITITI si mai lasati etnobotanicele, ca nu ajuta la nimic.![]()
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
Buna !
enigma (la enigma2)
vu+ ultimo ultima img.
OSCam r10631
toate bune si frumoase numai ca la pach. Sky germ. ,HD+ face freeze , si macrocubulete la diferite intervale!!!
Restul satelitilor,pachetelor sunt ok !
Multumesc pt.un sfat util !
---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:04 ----------
am uitat sa specific am cam 3-4 locale sky germ. (peers) iar daca trec la CCcam totul merge fara probleme ..in hop1
Last edited by piccolo08; 21-03-15 at 02:25.
Cum adica ai 4 locale ( peers).
Ai locale in sci/mouse/smargo sau au proxie, adica pe romaneste ( sau germana ) linii C,N,L, Z primite de la peers?
In ambele cazuri macroblocurile apr doar din eroare de configurare.
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
daaa...C: adica 4care au in local sky germ.deci eu primesc in hop1, si logic ai avea dreptate dar de ce celelalte pachete merg fara nicio problema ???
dar cred totusi ca am prea multe linii in oscam 31 si traficul mare blocheaza.....
stii tu sigur ca acele "hop1" sint chiar adevarate "locale"? ia incearca-le pe rind, si vezi care itzi decodeaza bine...
^^^^
bafta
sigur tocmai le-am testat perand cate una singure hop1!
in cccam merg fara problema !
Last edited by roxi676; 21-03-15 at 12:52.
alta era ideea...sa le testezi si sa vezi daca itzi decodeaza normal, fara sughitzuri, fiecare.... nu are de-a face ca vezi tu "hop1"... asta nu inseamna ca e si fizic in readerul peer-ului... poate nu ai stiut: se fac o gramada de magarii...
^^^^
bafta