Pe 13E din cate stiu exista doar 0B00 inclus providelul de care spui, cererile aiurea vin din pacate de la cei care folosesc multics dara profile corecte, copiate cu vechiul caid.
Pe 13E din cate stiu exista doar 0B00 inclus providelul de care spui, cererile aiurea vin din pacate de la cei care folosesc multics dara profile corecte, copiate cu vechiul caid.
..::EGAMI TEAM::..
Atunci de ce nu isi rezolva problemele cei care au multics? Numai probleme aduce multics nimic bun !
Ia pune asta la readerul tau de focus:
Code:caid = 0B02 ecmwhitelist = 4C ecmheaderwhitelist = 0B02:81704970424320,80704970424320
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Am incercat si cu asta la fel este , tot am cereri aiurea imi da not found pe acele SID -uri dar am observat doar cei care au multics.
Ti sa spus mai sus ca multics creaza acele probleme din cauza savantilor care habar nu au pe ce lume traiesc.
Nu poti scapa de multics?
Oricum e cel mai mare cacat existat vreodata.
In plus un sfat de la mine:
Foloseste loadbalancer, cu timpi mari de mentinere a valorilor.
Cand balancerul va "invata" sidurile nu vei mai avea cereri pe acele readere pe siduri care nu exista.
Last edited by piccolo08; 13-01-15 at 01:33.
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
De cateva zile @gf a intrat in program de curatenie la codul oscam.
E cel mai bun programator din cei care lucreza activ !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Era si timpul pentru ca multi fac commit dar uita sa si spuna ce au adugat/sters si de asta o cam ia in balarii cate odata.
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi