Results 1 to 15 of 174

Thread: Oscam offtopic

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dodo13's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default oscam

inca o problema .........am card focus, , folosesc cccam+oscam iar la unele programe intra pe netwok la decode, cu toate ca cardul deschide aceste programe, cu un timp de reactie mult mai bun 142 ms fata de network 450ms.Stie cineva de ce ?
    In oscam.conf am setarea :
    [global]
    serverip = 192.168.0.22
    logfile = stdout
    disablelog = 1
    fallbacktimeout = 2000
    cachedelay = 150
    nice = -10
    maxlogsize = 20
    preferlocalcards = 1
    Sleep = 0
    ClientTimeout = 5
    ClientMaxIdle = 120
    WaitForCards = 1
    lb_mode = 1

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Mai trebuie multe amanunte... acele programe nu-ti intra niciodata din card? Sunt aceleasi mereu? Folosesti services? etc...
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Mentioned
    0 Post(s)

Default oscam

Nu folosesc oscam.service, de ex axn sci, axn crime, daca nu sint online intra de pe card, daca sint online intra de pe net, indiferent de ping, atat de pe linile N cat si C. Acest lucru se intampla atat cu cccam+oscam cat si cccam + sbox . Pe freg. respective sunt programe care se deschid impecabil iar altele ................
    Mai am o problema , am un Ip de Maroc care la fiecare restart al Oscamului se conecteaza ca anonim si conectat ramane chiar daca nu este in lista de useri. Trebuie sa il deconectez manual. Din oscam dau numai lini N.
    Last edited by dodo13; 24-09-11 at 16:36.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Vad ca ai mai multe probleme.... Desfiinteaza DMZ, daca ai setat asa, schimba portul la oscam, pune o imagine curata, si oscam la fel. Foloseste si failban din oscam
    Si marocanu , doar se conecteaza? sau si suge?
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Mentioned
    0 Post(s)

Default oscam

De marocan am scapat dar ramane problema canalelor care se deschid de pe net si nu de pe card .............sint numai 3 axn sci axn crime si mgm. Indiferent ca folosesc cccam+sbox sau cccam + oscam. Nu ma deranjeaza mult.

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Nu am nimic cu sbox dar nu este un emu adecvat de oare ce are setari prea putine pentru a raspunde cerintelor tale, in oscam in schimb daca ai totul corect la svrid si service e inposibil sa nu plece de pe cardul tau.
    ..::EGAMI TEAM::..

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai bine vezi ce se intampla cu cardul cand esti pe acele programe,sa nu apara bad ecm sau reset-uri.Urmareste in log la oscam sau sbox,dar dupa un restart la cccam sa ceara de pe local.
    :