Din 2013 se anuleaza abonamentele celor care nu platesc 2 luni.
Atentie mare ca pierdeti cardul.
Din 2013 se anuleaza abonamentele celor care nu platesc 2 luni.
Atentie mare ca pierdeti cardul.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
@mestre esti sigur ca din 2013 ? eu am fost in cearta cu ei vreo 4 luni (a se intelege si neplata abonamentelor) prin august si nici macar nu mi-au oprit abo !
titlul mai corect era "anuare abonament" , datele stim unde se afla si odata extrase ...
probabil o masura de a forta inchiderea DTH .
Daca esti titularul ... scapi. Daca nu ai pierdut cartea.
Cum am vazut si la altii, la 2 luni de la deconectare, se reziliaza abonamentul.
Probabil, se zice ca pierzi datele, deoarece nu poti vinde conserva ca are datorii...
Datele nu sunt pierdute, dar cred ca sunt nefolosibile pana la achitarea datoriei si inchiderea contractului.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
pai trebuie cumva sa inchida transmisia pe satelit ca vine puternic dvbt-ul. Interesant ar fi de aflat cam citi abonati mai au la digi satelit.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Se zvonezte ca vand si orase cablate digital.
Curand vor fi confirmari sau nu ale zvonurilor.
Nu vorbiti prostii. DVB-T ul are nevoie de foarte multe rsurse.Romania abia fasaie 2-3 canale in DVB-T. Costurile de infrastructura sunt enorme.
Daca vrei mai multe info despre cum functioneaz si de ce e nevoie pentru a functiona vezi ce probleme au statele in care dvb-t este deja prezent de cativa ani bunui.
In locatia in care ma aflu receptionez in jur de 400, 400 si ceva de canale DVB-T marea majoritate din ele fiind dubluri sau tripluri ale uno canale de publicitate transmise in calitate indoielnica. In afara de cele 22 de programe din pachetul pay si inca vreo 20 ale providerului national in rest nu e nimic bun de vazut.
HD e u vis.Un canal permanet in HD ( o emulatie de HD practic) si alte 2 alternativ in res doar canale SD majoritatea functionand prost.
Nu vorbiti de DVB-T2 apoi cas alvare a Romaniei. Dupa cum am spus costurile sunt enorme.
Satelitul e cel mai bun deocamdata. Costurile sunt mai reduse desi pare absurd. In plus nimeni nu iti va acorrda preturi modice de vizionare la canale gen HBO, Eurosport .
Concurenta nu este. Pretul platit nu justifica calitate. Beneficiez de digital terestru din 2009. Stiu cu ce se mananca si cat par alb mi-a scos ( schimbare de mux , shimbare de canale in mod continuu...caderi de emisie).
Mi reflectati la DVB-T. Nu are cum sa coste mai ieftin![]()
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
Si eu sunt de acord cu pretul, toata lumea spera la dvb/t dar credeti ca o sa fie gratis sau aproape gratis?
De la canalele de calitate medie in sus cred ca vor fi niste preturi... Asta daca vor exista acele canale, ca umplutura n-am nevoie.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
@zildan
da ,este adevarat . In apropiere de tine -Petrosani si mare parte din orasele de pe valea jiului. Sa vedem prin alte zone ale tarii la ce orase mai renunta.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Sa deraiat de la subiecr. Va rog sa reveniti ontopic
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ma poate ajuta si pe mine cineva cu extragera r.s si b..k?