Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  1
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Thread: Solutie la o problema de suprasarcina

Standard RSP member ASiX88796's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dacă furnizorul iţi oferă 3k7W nu ai nici o şansă să scoţi mai mult decat dacă măreşti contractul (bănuiesc că eşti limitat printr-o siguranţă sigilată). Ce ai făcut tu cu transformatorul acela a fost să reduci consumul şi deci să fi undeva sub 3k7W. Ţine cont că prin recucerea consumului reduci şi performanţele cuptorului, adică dacă pe cuptor scrie 300°C tu nu mai ai atata şi rişti să-ţi iasă plăcinta crudă la mijloc.
    Ca o curiozitate, pe ce este incheiat acest contract, rulotă, chioşc, cabană ?

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Cheama interventiile si aranjeaza cu aia sa itzi puna o siguranta mai mare neoficial.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Rulota, chiosc, cabana buna asta.

Deci cuptorul este electric, ce-i drept vechi. Eu sunt in Italia modificarea de contract ma costa in jur de 200 euro + cica tre sa consum cel putin 110kw pe luna daca nu se adauga o majorare de 14% in plus pe kw. Cand m-am mutat nu am crezut ca ma voi intalni cu problema asta. Imi iau cuptor pe gaz decat sa dau acei 200 de euro.
    Eu cautam o solutie cat mai ieftina dar asa patesti cand te zgarcesti, gen eu ... numa aiurea merg niciodata drept, pffff
    Last edited by jafumeu; 27-01-14 at 17:01. Reason: corectie

Page 2 of 2 FirstFirst 12