Eu am trecut o cartela la abonament de 2E, daca rezolva cu acoperirea portez si din Voda.
Am aflat oferta noua de la DIGI Mobil
![]()
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Eu am trecut o cartela la abonament de 2E, daca rezolva cu acoperirea portez si din Voda.
Cand sunt in RO folosesc un abonament Digi Mobil Plus. Optim pare sa fie dezvoltat celor care vorbesc mult in alte retele si nu prea folosesc netul pe mobil.
Pare cea mai buna oferta pentru utilizatori obisnuiti. Din pacate acoperirea mobila Digi este inca sub acoperirea celorlalti operatori principali.
14 aprilie ar trebuie sa intre noua alocare.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Ramane de vazut daca din luna Aprilie acoperirea se va mari sau nu .
Eu am pe DIGI si pe ORANGE numere.
Am trecut la DualSim pe Android de vreo 3 ani.
Daca se mareste acoperirea la DIGI, portez telefoanele celor batrani acolo si pastrez doar numarul public pe Orange.
Eu sunt tentat de abonamentul de 5 euro si ai nelimitat.Prin urmare zilele acestea voi face curat (reziliez si ultimul contract cu Vodafone si cartele prepaid) in sim-uri, opresc un numar si gata.Plateam pina acum din calculul facut de mine peste 20 de euro lunar si vorbeam pina in 500 de minute lunar in toate retelele.
Cu acoperirea are acoperire la fel cu Vodafone (au roaming national cu Vodafone).
antena triax td110 pe
16 E +19 E
Stimate Client, iti multumim pentru alegerea serviciului Digi Mobil Optim Nelimitat. Acest serviciu este destinat satisfacerii nevoilor obisnuite de comunicare. Astfel, inregistrarea pe o cartela SIM a unui consum mai mare de 3000 de minute catre retelele mobile internationale va atrage pentru cartela SIM respectiva suspendarea serviciului, pana la finalul lunii in care s-a inregistrat acest consum. In cazul neacceptarii, puteti renunta la serviciul de telefonie mobila in 30 de zile de la aceasta notificare, fara plata de despagubiri. Va multumim!
Da.. asta e ...
poti sa iti portezi numerele de pe vodafon si poate ai si un bonus pt digi
nici nu trebuie sa ii notifici pe cei de la vodafone, mergi doar la digi si ei se ocupa de tot, dar trebuie sa fii sigur ca nu sunt clauze la vodafone suplimentare cand termini cu ei si atunci te obliga ei sa le mai dai cate ceva, dar daca stii ca nu ai mai semnat nimic in ultimul timp mergi direct la digi
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Zidan - Am trecut la DualSim........ - Ai cumva dual-sim cu 3G pe ambele cartele/sim-uri , sau ''clasicul'' 3G + 2G ?
Eu am un dual-sim ''clasic'' si Cosmote 4G + Digi 3G si caut ''macar'' un dual-sim cu 3G pe ambele sim-uri , fiindca de modele cu 4G pe ambele sim-uri poate in ''vis''
Sunt aparate 4G + 3G, trebuie sa le mai scada pretul.
Nu te lua dupa ceea ce gasesti pe net/hartie/reclama , fiindca asa sunt multe , insa in practica.........
Eu urmaresc celalalt forum dedicat cu aceasta situatie/prb. si acolo nu e nici un exemplu practic de un astfel de device
Tu cam ce firme/modele zici ca ar fi 4G + 3G , fiind foarte curios