-
Member
Visitor
Help nu scaneaza reciverul sa blocat la 2%
Salut
am un Hyundai digital HSS-1160NA si de doua saptamani nu mai reusesc sa prind nici un post.Locuiesc in Londra si au fost niste furtuni puternice care mi-au dereglat antena si mi-a smuls cablul din LNB.Am chemat pe cineva care se pricepe la montat antene a verificato primea semnal la antena si la intrare in box.Am incercat sa dam o scanare dar nu pleca de la 2% ,cu toate ca arata semnal 90%.Am crezut ca sa ars poate ceva in el si l-am dus la un magazin de reparat tv la control si mi-a spus ca totul este in ordine.Am incercat din nou sa scanez pt programe dar degeaba ,tot 2% arata si nu urca deloc.Inainte de a veni baiatul sa regleze antena eu am taiat putin din cablu de la antena iar Cutia era in priza dar nu era on.Ma poate ajuta cineva ?
-
poate nu esti pe satelitul bun
poate s-a ars ceva in receptor daca spui ca a fost furtuna
sunt multe posibilitati
poate cunosti pe cineva care are o antena tot de digi un alt roman si mergi cu aparatul acolo sa vezi daca poti scana
la receptoarele astea de la digi apar tot felul de erori
odata era antena reglata si totul ok dar nu gasea nici un program, am dat resetare din fabrica si apoi a mers
dar nu sunt sigur ca asta e rezolvarea
-
Golden Member
trimite acasa si rds iti da alta cutie magica
este firesc sa speriat de la vremea rea furtuna,vant puternic ,traznete, fulgere si a facut atac de panica/inima
data viitoare deconecteaza-l de la antena pe vreme rea valabil pentru toate aparaturi electronice