Confirm si eu, tipul incearca sa isi faca renume in TM prin tras tzepe !
Dislikes: 0
Aveti grija la cine trimiteti la reparat rec-ul!
Exista anumiti fomisti(Ex: Stoica Vasile din TM/074002088*) care dupa ce au reparat cutia au grija sa curete si fisierul de CFG de la 3C/Oscam.
Odata culese liniile ajung in PAYSERVERE de Okazii . ro
In rest have fun!
Confirm si eu, tipul incearca sa isi faca renume in TM prin tras tzepe !
acuma vine prostu de mine si pune o intrebare
cati dobitoci si ar trimite receptoru la reparat cu cfg in el???
tot eu raspund ca cunosc majoritatea userilor....muuuuulti
deci nu pot sa zic decat...have fun
Pai daca decodorul e defect si nu poti intra in el cum poti sterge cfg?
DM 500S,HSS 7160
Exact,majoritatea trimit cutia la reparat cand e moarta de tot.Daca e vb de imagine..intreaba 2,3,5 pe forum si tot se rezolva....
Daca cutia te fraiereste si te lasa in c..u gol cu cfg la vedere, faci ce trebuie facut, schimbat DNS, schimbat parole , bla, bla,bla, luat legatura cu parteneri de share, etc.
inteligenta mea e mare domnule si nu are margini...e in continua crestere insa altceva ma sperie cel mai mult,prostia,neglijenta,autostiutori,payservisti si nu in ultimu rand bagatori de seama asa ca dv
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
aaa si sa nu uit,@val ai grija mare pe cine acuzi si de ce anume.....e ca si in arta razboiului,trebuie sa cunosti multe ca sa acuzi
PS.unii dintre payservisti se baga in seama cu mine
@puidezmeu
da totusi unde l-ai gasit pe acest depanator? l-ai luat de pe net sau cum ? Pentru ca asa la mintea cocosului cum trimiti receptorul la reparat la cineva necunoscut sau nerecomandat ?
Acum macar sa rezolvi in asa fel incit sa nu se mai poata folosi de ce ti-a furat.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Aştept şi in ziua de azi să-şi ceară scuze faţă de userii acestui forum căror le-a săltat parolele şi prin a căror conturi şi-a băgat nasul. Ce caută aici pe forum numai el ştie, nu este vorba tupeu mai degrabă o lipsă totală de respect şi bun simţ faţă de cei cu care vrea să "socializeze".
Acţiunile sale fac rău comunităţii de pasionaţi in domeniu şi nu este cu nimic mai breaz decat cei cu pay servere. Asta cu haiducia modernă (fur linii de la"bogaţi" şi le dau la "săraci") nu o cred, mai degrabă curiozitate perversă de a scotoci in "cutiile" altora.
@claudiu: nu cred că-l cunoaşte sau a avut de-a face cu respectivul "meşter", este "p' auzite".
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
omul a postat o atentionare despre o problema cu care s-a confruntat. Nu mai inteleg cum s-a ajuns la treaba cu "un hot sa strige dupa alt hot" si cu acuze si invective . Daca e vorba de persoane care sint un pericol pentru ceilalti useri prin ce a facut sau ce fac, macar postati si numele sa stie toata lumea sa se fereasca.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Am facut o intelegere tacita cu el.
In ultimul timp a contribuit cu lucruri pozitive la forum, trecutul nu ii face cinste.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Pentru evitarea unor astfel de situații nu scrieți fișierele de configurare (și nici alte fișiere sau informații private) pe discul/flashul conservei. Recomand utilizarea unui stick pentru fișierele de configurare oscam sau cccam. Astfel dacă se supără conserva, scoți stickul și o trimiți liniștit la meșter.