Results 1 to 3 of 3

Thread: HDD extern

Standard RSP member Swerige's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Default HDD extern

Buna seara si bine v-am gasit. Pentru achizitionarea unui HDD extern care ar fi cei mai importanti parametrii care trebuie luati in considerare. Multumiri anticipate.
    E pur si muove

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Trebuie sa tii cont de :

- Sa aibe alimentator propiu/extern
    - Memoria cahe sa fie cat mai mare , in cazul hdd-urilor de la 1Tb e bine sa fie 64Mb
    - Sa fie pe USB 3.0 , chiar daca pl. de baza/alte device-uri nu au decat USB 2.0 , acesta fiind compatibil si cu vechiul standard USB 2.0
    - Interfata hdd-ului sa fie s-ata3/6Gbps to usb 3.0 , asta doar daca producatorul hdd-ului in cauza specifica ce interfata foloseste hdd to usb
    - Cu cat ai mai multe variante de conexiune externa ( usb , e-sata , lan , fireware ) cu atat iti va fii mai usor in al conecta la diferite device-uri
    - Sa dispuna si de un sistem de ventilatie propiu cu ventilator/carcasa de aluminiu , recomandat mai ales vara cand sunt zile toride si in casa/apartament nu exista aer conditionat

Standard RSP member Swerige's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Multumesc @mario08 pentru disponibilitatea de a-mi detalia pe larg caracteristicile unui HDD extern cat mai performant. Nu stiu daca gasesc un produs care sa indeplineasca toate cacarteristicile enumerate, sau daca exista pretul este cam mare.
    E pur si muove