Arsenal - Chelsea a fost transmis la Dolce şi la UPC, nu şi la RDS!

la RDS nu s-a putut vedea nici meciul Arsenal - Chelsea din această seară, nu acelaşi lucru s-a intimplat la Dolce, care a decis să transmită Premier League. Derby-ul londonez a fost in direct la Dolce, dar şi la UPC.

Frate ASiX de ce la altii se poate si la RCS NU!!!!!!!!!!!!!!!!! DOLCE A FACUT CONTRACT PESTE NOAPTE PT ESP PL RO? Eu cred ca vina apartine exclusiv RCS atata timp ca oferi servicii pe teritoriul Romaniei acestea trebuie sa fie distincte fata de Hungaria sau Cehia sau orice vrei tu ...............numai ca RCS detine pe Ungaria drepturi de televizare la Premier League prin canalele proprii Digi Sport si nu puteau sa introduca concurenta. Insa pt. fraierii de romani merge............. De ce transmit pe reteaua de cablu digital in Timisoara DigiSport Ungaria cu meciuri din Premier League???????? au drepturi de tv pt romania????????? daca da de ce nu il introduc in toata reteaua de cablu digital????????? Cred personal ca este inca o scuza lamentabila a celor de la rcs de a scoate din grila 2 canale premium !!!!! ps. Desi vroiam sa renunt la contractul de satelit cu Focus acum trebuie sa ma gandesc de 2 ori inainte de a face asta.

---------- Post added at 08:20 ---------- Previous post was at 08:13 ----------

UITE FRATE INCA O DOVADA DE CORECTITUDINE RCS!!!!!!!!!!!!!

UPDATE: RCS s-a speriat şi a codat DigiSport Ungaria!

RCS-RDS a codat in premieră, după luni de zile, canalul DigiSport Ungaria care difuza fără a deţine drepturi, şi in Romania, la liber meciuri din Premier League, cel puţin in Transilvania. Incepand din această seară, canalul DigiSport Ungaria nu mai poate fi recepţionat in Romania.

CONCLUZIA...............DACA NIMENI NU TIPA NU CONTA CA INCALCA DREPTURILE TV!!!!!!!!!