in sfarsit cu noua versiune lansata 1.3.60 by dekolte numai am problema aia enervanta de se aprinde receptorul singur din senin,observ ca au adaugat HDMI Ceriication si este exact cum a spus un coleg HDMI + CEC oprit
Dislikes: 5
in sfarsit cu noua versiune lansata 1.3.60 by dekolte numai am problema aia enervanta de se aprinde receptorul singur din senin,observ ca au adaugat HDMI Ceriication si este exact cum a spus un coleg HDMI + CEC oprit
Care-s diferentele intre versiunile Deklote si cele normale? Avantaje, dezavantaje si daca se merita. Am inteles ca cele deklote ar fi mai greu de scos din receptoare.
5?W-4?W-3.1?E-5?E-9?E-10?E-13?E-16?E-19.2?E-23.5?E-42?E-45?E-46?E-52?E
Digi Cablu/DigiSatelit Extra complet/UPC M+S+P
ATX-91 + LNA177 la repaus
2xYagi5 orizontal + Yagi3 vertical 87.5-108.0 FM
My Youtube channel.
Sunt nou in domeniul receptiei prin satelit si de aceea as avea nevoie de piluti ajutor.
De curand mi-am luat rulota si bineinteles ca si echipament receptie satelit._
Am un receptor amiko micro hd, parabolica de 40' si lnb universal.
Problema este ca in prima zi pe bajbaite am intrat pe thor sau cel puțin asa am avut impresia, unde prindeam ceva posturi fta rusesti printre care si romania tv, music chanel, realitatea tv$ dar cu $ in fata numai ca puteam vedea. Peste joapte vantul mi-a dereglat antena si nu am mai prins nimic.
Am cumparat piuitoare "s finder", e mai usor acum
Treaba e ca numai prind realitatea doar rtv, tv publika si m chanel. Am incercat sa intru pe eutelsat 16e parca asa se jnmeste, nu dau de el nici cum. Am dat mai spre est de turci, apoi de rusi dar nimic romanesc. Tot ce prind rom este codat. Nu ar fi o problema ca as cumpara un smart card de la focus dar de 2 saptamani astept sa o aduca de la buc si nimic. M-am cam saturat de un sg canal.
Treaba e ca sistemul il folosesc la rulota si ma cam deplasez..
Ce as putea sa fac sa prind ceva fta romanești?_
Mulțumesc!
Cred ca iti trebuie o antena mai mare, macar de 90 cm.
1W si 16E au canale romanesti FTA.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Pe thor merge cu orie antena, doar cu realitatea este o mica problema daca nu reglezi antena bine.
Am inteles dar nu ma las. Sunt putin ambitios si sa va spun si dc. Cineva dp un forum de rulotisti mi-a oferit ajutorul. Dansul are aceeasi configuratie ca a mea. Aceeasi antena de camping si prinde eutelsat 16E. Numai ca nu-mi permit sa-l mai deranjez. Dansul mai are si un patch facut pe amiko micro hd asta pentru fta. Deci nu ma las. Am mai dat de italieni si francezi pe ceva sateliti dar eutel 16E se ascunde. Il gasesc eu...
---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:24 ----------
Nedumerirea mea este alta:
Daca selectez din reciver eutel 16E si misc antena de la w spre E, acul de la piuitoare (s finder ) se da peste cap chiar si cu potentiometrul aproape de zero dar semnal pe tv canci. Oare coincid frecventele cu ale altui satelit ?
Dac-ai dat de italieni,esti aproape.Misca de antena 3grade spre est.
Si incearca pe frecventa asta 11512 V 29950-2/3 8PSK (TVR) w2 16est
Un link util:
http://www.lyngsat.com/Eutelsat-16A.html
"Succesuri"