Thanks Thanks:  190
Likes Likes:  128
Dislikes Dislikes:  5
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 832

Thread: Amiko Mini HD Combo Old & SE

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

salut am si eu o intrebare v reau sa imi achizitionez HD Amiko Mini Combo si as vrea sa stiu cu acest emu AMIKO_MiniHD_Combo_1.1.76_emu merge in acelasi timp si jiji cablu si cartela de la focus introdusa in slot?astept un raspuns va rog frumos!

---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:37 ----------

si ...mai am si eu o intrebare am momentan un rec kaon ksf 100 si un comag sl40hd ,pe comag prind frecventa 11509v10000 pe intel 12-45 e iar cu kaonu deloc dar kaonu prinde sport 1 de pe astra 19,2 iar comagul nu.intrebarea mea a incercat cineva acesti 2 transporderi de pe 45e respectiv 19,2e?merg cu amiko mini hd combo?se pot prinde magic tv de pe 45e si in acelasi timp si sport 1 de pe 19,2e?

Standard RSP member Ovidon's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Merg si una si alta simultan. Eu acum am introdus cartela de la focus si merge si cablu. Oricum, le trateaza separat

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

ok multumesc si... pt a doua intrebare poate sa imi raspunda cineva?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

multumsc pt raspuns! pe comag am incercat si cautare normala si introducere manuala a transporderulu pt sport 1 si blind scan dar nimic, nu are semnal.

Standard RSP member Adrian11's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mrx76 View Post
    salut am si eu o intrebare v reau sa imi achizitionez HD Amiko Mini Combo si as vrea sa stiu cu acest emu AMIKO_MiniHD_Combo_1.1.76_emu merge in acelasi timp si jiji cablu si cartela de la focus introdusa in slot?astept un raspuns va rog frumos!

---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:37 ----------

si ...mai am si eu o intrebare am momentan un rec kaon ksf 100 si un comag sl40hd ,pe comag prind frecventa 11509v10000 pe intel 12-45 e iar cu kaonu deloc dar kaonu prinde sport 1 de pe astra 19,2 iar comagul nu.intrebarea mea a incercat cineva acesti 2 transporderi de pe 45e respectiv 19,2e?merg cu amiko mini hd combo?se pot prinde magic tv de pe 45e si in acelasi timp si sport 1 de pe 19,2e?
    La mine prinde magic TV pe11512 V 9996 de pe 45E cu amico mini combo. Mai incearca sa jonglezi cu frecventa la comag sau da-i blindscan daca are acel aparat!

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Asta poate incerca mrx76, pentru ca sint sanse la blind scan daca are sa prinda si programele de pe 19E ,sau la schimbari de parametri DVBS normal sa reuseasca cu comag receptia !
    Kaon 100 nu o sa prinda niciodata magic tv PE 45E pt ca emite in noua norma DVBS2 iar kaon 100 stie doar vechea norma DVBS!
    pe astra cum faci scanarea cu comag ? in dvbs normal in menu?
    incearca toate posibilitatile oferite pina apare o scanare reusita eventual introdu vpid apid etc pt programul dorit daca ai aceasta posibilitate !Succes
    Urmareste un tabel cu frecventele programelor ce te intereseaza pe internet ,ca sa vezi exact normele in care emit si parametri exacti ,sansele de receptie cresc daca ai si aparatura performanta si date introduse corect la scanare !
    Last edited by johnsaxon; 31-10-14 at 11:36.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

salut am luat amiko hd combo am incercat sa ii fac update la aceasta versiune :AMIKO_MiniHD_Combo_1.1.76_emu si dupa ce a facut update imi spune asta: Sw is not designed for this hw,please change back to ofical sw,tin samentionez ca nu am primit cablul nullmodem rs232 to jack 3,5.stiti cum il aduc la viata?am un adaptor usb to rs 232 si as dori sa confectionez eu cablul null modem ca cele de la amiko hd mini combo.astept un raspuns va rog frumos!

Mentioned
    0 Post(s)

Nu ti se mai aprinde, sa-i pui alt soft tot cu usb?

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

multumesc inca odata konstantine sa ne traiesti 1000 de ani supertare mai e aparatu asta fata de ce am avut!si la pret bun 3 recuri in unu tare de tot.acu din 5 (unu pt telecom,unu pt rcs cablu,unu pt rcs cablu hd,unu pt focussat,unul pt fta hd si sd si care le aveam unu peste altu mai am doar 2 comba acesta si unul pt telecom!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

cu acest firmwere AMIKO_MiniHD_Combo_1.3.15_emu pe partea de mediaplayer ,Interstellar.2014.HDCAM.XviD-SUMO 1,34 gb merge brici,serialul supernatural hd 720 a mers bine, numai pe Dracula Untold 2014 720p HDRip x264 AC3-JYK 2,43gb format mkv sacadeaza ,subtitrarea merge bine si corect cu tot cu diacritice.partea youtoube sd merg foarte bine hd urile se intrerup foarte tare pana in momentu acesta vad ca nu sia luat nici un restart.

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Este pe LAN sau WLAN?
    muta sobolanu` de aici

Mentioned
    0 Post(s)

Nu conteaza, eu l-am conectat Lan si face la fel!

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)

La postul #456 se facea referire la mediaplayer(offline) problema e tot de la
    codec asa cum am mai scris.mkvtoolnix uneori poate fi de ajutor.
    La partea de online,yt.be tot fac schimbari .Indiferent de placa de retea,
    daca yt are alt protocol,sacadeaza...Amiko nu-si face auto-update.
    Last edited by konstantine; 17-11-14 at 23:02.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

ceva nou vreun firmwere nou?

Page 1 of 2 12 LastLast