Dislikes: 5
Avem si alte idei...
Da' tu chiar vrei sa faci tutorial din raspunsurile la
"problema" cu wi-fiu'?
@satellito Fara criptare functioneaza?
Ieri m-am jucat putin cu receptorul pe partea de net (youtube) si am avut placuta surpriza sa vad ca, ruleaza ok videoclipurile full hd (1080P), cat si partea de derulare.
Din 20-25 de clipuri cu durate intre 2 min si 4 ore, nu a vrut sa deschia vreo 3-4 clipuri. O treaba interesanta... la cateva clipuri parea ca nu poate sa le descchida, dar la a doua accesare ruleaza fara probleme.
Configuratia - Router TPLink WDR 4300 + adaptor wireles Amiko WLN 880 + Amiko (AMIKO_MiniHD_Combo_1.2.23_emu.zip din 29.05.2014)
Daca ar implementa un server CCCam si DLNA-ul ar devenii un receptor destul de interesant.
Respect
@konstantin: nicidecum, m-a prins doar febra debugging-ului
@dm9: am incercat si cum ai zis tu si nici asa nu merge. oricum, multumesc pentru sfat!
@dyngo: si eu tot firmware-ul ala il am si nu functioneaza wireless-ul cu encriptare.
Per total sunt multumit de receiver. Imi place ca face lumina cu keys, server cccam si smartcard in acelasi timp.
Stie cineva , cind ar trbui sa iasa o noua versiune de soft?
Probabil peste 5-6 zile,daca intre timp nu trec aia de la karmacom si mini combo la arhiva...
Si cu lumina cum facem. Isi face cineva mila de pacatosi si ne da oarece ajutor?.
Eu am cheia dar e mai greu cu introdusu. Orice ajutor e binevenit.
Ai mcaskey sau key pentru un canal? Daca vrei sa primesti un raspuns rezonabil, fi mai explicit!
Last edited by Adrian11; 19-06-14 at 11:58.
Am cheia care merge intr-un softcam key pe Gigablue. Un mcaskey ar fi de mare ajutor. Ai PM.
Daca tot a venit vorba de chei...pentru partea de satelit se mai gasesc?
Respect
AMIKO_MiniHD_Combo_Galaxy_1.2.34_fixed.by.Dekolte.rar
https://www.sendspace.com/file/eehyvh
History of changes :
Updated protocol mcas ---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:24 ----------
Pentru dyngo:
Se mai gasesc, dar putine! In general le ai deja in softurile noi pentru canale straine!
Last edited by Adrian11; 19-06-14 at 21:38.
Cu 1.2.19 isi face sigur AU pe cablu.
Dati doar un restart!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Si cu versiunea 1.2.34 face au. Interesant este faptul ca modificarea apare la 00 nu la 01
La History of changes mai trebuie adaugat pentru versiunea 1.2.34 lipsa suportului pentru HDD portabil. Am un hard Verbatim care a fost recunoscut de toate versiunile anterioare (pana in 1.2.24 inclusiv). In versiunea 1.2.34 nu mai este vazut. Culmea, amiko simte cand il ejectez (afiseaza mesaj), insa nu sesiseaza cand il atasez (nu mai afiseaza mesaj). Se pare ca lipsesc niste drivere din versiunea curenta.
Mda, l-a facut sa nu se mai reseteze cu filmele in format MKV de pe Hdd, dar nu mai incarca subtitrarea atasata filmului(srt). A rezolvat niste probleme, dar a creat altele! Asteptam versiunea oficiala, sa vedem ce iese!
Pentru Jimtronix: eu am observat ca acest soft nu formateaza NTFS, ai incercat sa formatezi hardul FAT32?
Last edited by Adrian11; 22-06-14 at 22:21.