Amiko WLN-850 WI-FI Stick-modelul acesta ti se potrivestedaca nu Amiko WLN-880 - model ,ce ai luat sar putea sa nu fie compatibil
Dislikes: 5
Va salut inca odata!
A mai aparut ceva: am luat un adaptor usb wifi tp-link tl-wn823n pt receptorul amiko micro hd dar nu mi-l detecteaza receptorul. Ce este de facut?
Last edited by adyfilimon; 15-02-15 at 15:52.
Amiko WLN-850 WI-FI Stick-modelul acesta ti se potrivestedaca nu Amiko WLN-880 - model ,ce ai luat sar putea sa nu fie compatibil
Am inteles. O sa merg sa-l schimb desi in slobozia nu prea am multe obtiuni. E inchis si la cimitir duminica si chiar daca ar fi deschis tot nu gasesti ce cauti.
Last edited by adyfilimon; 15-02-15 at 16:33.
salyt.am doua aparate amiko minicombo HD.la unul am linie de sharing .care sunt setarile la ambele ca unu sa fie pus pe post de server si celalt sa poate decoda cu ajutorul primului.Celalt se afla in alta locatie unde exista comexiune la internet si antena de satelit
Last edited by mediaset; 15-02-15 at 17:09.
Ce vrei tu sa faci e tehnic imposibil la minicombo.Poate fi folosit ca server doar la homesharing.
Pentru internet sharing ai nevoie de cate-o linie pt. fiecare receptor.
pe server imi merge dar nu pot sa activez net server config ca sa pot sa il folosesc ca server pentru celalt receptor din alta locatie
Hey there.
Amiko HD Mini T2 / C, how to set up the card sharing?
The server runs on a Dm800Hd oscam.
Thank you in advance for your help assistants.
Sincerely,
Jani.
You need the "emu" version of the firmware.
hi
Model version: ALI_3612
Software version:0E060AC0_1.3.52 EMU
Hardware version:YW-M3612 1.0.4
server:Homecamd
client:cccam
Uploaded emu: AMIKO_MiniHD_T2C_1.3.52_emu.abs
Thank you.
Last edited by konstantine; 17-08-15 at 13:59.
Noi actualizari pentru minicombo (nu pt. SE):
AMIKO_MiniHD_Combo_1.3.76_emu.zip
AMIKO_MiniHD_Combo_1.3.76_mcas.zip
AMIKO_MiniHD_Combo_1.3.76_conax.rar
Last edited by konstantine; 20-02-15 at 00:37.
Exista vreo versiune de soft unde am si optiunea sa scanez doar programele codate ?
MD_WebTV List pt. Amiko hd (functioneaza foarte bine cu latime de banda peste 6mb/s)
Update pt. luna martie minicombo(nu pt.SE)
AMIKO_MiniHD_Combo_1.3.94_emu
Cu ce receivere ieftine SD este compatibil Amiko Mini Combo HD pentru un sharing local intre 2 receivere cu cablu serial ? Cu Amiko SSD-550 CX ar merge?
Posibil sa mearga,au acelasi chipset.De ce nu incerci?