Thanks Thanks:  190
Likes Likes:  128
Dislikes Dislikes:  5
Page 29 of 56 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast
Results 421 to 435 of 832

Thread: Amiko Mini HD Combo Old & SE

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

am lasat cam jumatate de ora..si nimic...o sa mai incerc ...poate nu era hd postul....

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum am ajuns acasa si am verificat. Pe lista intunecata $ nu am nici un post hd.

Standard RSP member giku fredolin's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut, daca nu esti abonat la R*s poti sa astepti mult si bine ca nu merge..!

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

am observat asta ...dar ma gandeam ca mai sunt si alte variante.poate ceva programele cu care sa caut lumina

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by konstantin View Post
    Unde si cum se introduce lista ?

Multumesc!

Mentioned
    85 Post(s)

Se copiaza in root pe usb WebTV List , apoi:meniu , internet , net media ,
    web tv, tasata alba de pe telecomanda.Lista trebuie actualizata periodic.
    Gasesti streamuri functionale aici: http://sateliti.info/showthread.php/...Dezbatere-IPTV

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Bonus

Quote Originally Posted by giku fredo View Post
    Buna ziua,mai fratilor voi nu Intelegeti ca la pretul asta nu puteti sa le aveti pe toate...m-ai ales MEDIA PLAYER !
    El este facut pentru receptia satelit & T/cablu, aceste doua functii trebuie sa functioneze BINE (precum v-a spus si @konstantin ca functia de media player este un ``bonus``).
    Asa ca cumparati MEDIA PLAYER DEDICAT PENTRU ASA CEVA !!!
    Eu zic ca tu ai probleme cu comprehensiunea, nu noi.
    Se poate avea si mediaplayer si tuner, stai tu linistit. Din moment ce mediaplayerul mergea mai bine pe 1.1.76 si nu mai merge pe ultimele versiuni e clar ca se poate.
    Problema se pune din momentul in care iti strica un device pe USB din cauza restarturilor pe cine sa pui vina? Pe tine, pentru ca esti Gica Contra si nu te intereseaza implementarea corecta a functiei de mediaplayer, sau pe producator?
    Fiecare cere ce il intereseaza. Firma de unde am achizitionat receptorul este foarte interesata de orice bug si m-a rugat sa raportez orice problema cu utilizarea tunerului.

Standard RSP member Ovidon's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt curios daca cineva ma poate lamuri. Simt lipsa canalelor Discovery de cand au fost scoase din grila de cablu R_S si pentru asta mi-am pozitionat antena pe satelitul Thor 0.8W, bineinteles folosesc Amiko Mini Combo. Exista vreo versiune de soft emu sau oricare alta prin care ar putea sa-mi "lumineze"si mie aceste posturi? Pe cablu, totul e OK, in privinta posturilor codate, dar exista vreo varianta care sa ma lumineze si pe partea de satelit? Daca are cineva o solutie, il rog sa ma contacteze pe PM. Sau cel putin sa-mi spuna daca se poate sau nu. In ultima instanta, ii voi contacta pe cei de la Focus pentru a-mi lua o cartela de la ei, stiind ca decodorul are CONAX incorporat. Dar vreau sa o las ca ultima solutie. Multumesc anticipat, oricare ar fi raspunsul

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

salut am si eu o intrebare v reau sa imi achizitionez HD Amiko Mini Combo si as vrea sa stiu cu acest emu AMIKO_MiniHD_Combo_1.1.76_emu merge in acelasi timp si jiji cablu si cartela de la focus introdusa in slot?astept un raspuns va rog frumos!

---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:37 ----------

si ...mai am si eu o intrebare am momentan un rec kaon ksf 100 si un comag sl40hd ,pe comag prind frecventa 11509v10000 pe intel 12-45 e iar cu kaonu deloc dar kaonu prinde sport 1 de pe astra 19,2 iar comagul nu.intrebarea mea a incercat cineva acesti 2 transporderi de pe 45e respectiv 19,2e?merg cu amiko mini hd combo?se pot prinde magic tv de pe 45e si in acelasi timp si sport 1 de pe 19,2e?

Standard RSP member Ovidon's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Merg si una si alta simultan. Eu acum am introdus cartela de la focus si merge si cablu. Oricum, le trateaza separat

Standard RSP member Adrian11's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe thor merge ca uns cu cardul Focus. Aceasta este unica solutie pentru Discuvery in Romaneste!

Mentioned
    85 Post(s)

WebTV List Amiko (pink bih package)
    Se copiaza lista in root pe usb,meniu,internet,net media,webtv,tasta alba de pe TC,ok...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

ok multumesc si... pt a doua intrebare poate sa imi raspunda cineva?

Standard RSP member Adrian11's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mrx76 View Post
    salut am si eu o intrebare v reau sa imi achizitionez HD Amiko Mini Combo si as vrea sa stiu cu acest emu AMIKO_MiniHD_Combo_1.1.76_emu merge in acelasi timp si jiji cablu si cartela de la focus introdusa in slot?astept un raspuns va rog frumos!

---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:37 ----------

si ...mai am si eu o intrebare am momentan un rec kaon ksf 100 si un comag sl40hd ,pe comag prind frecventa 11509v10000 pe intel 12-45 e iar cu kaonu deloc dar kaonu prinde sport 1 de pe astra 19,2 iar comagul nu.intrebarea mea a incercat cineva acesti 2 transporderi de pe 45e respectiv 19,2e?merg cu amiko mini hd combo?se pot prinde magic tv de pe 45e si in acelasi timp si sport 1 de pe 19,2e?
    La mine prinde magic TV pe11512 V 9996 de pe 45E cu amico mini combo. Mai incearca sa jonglezi cu frecventa la comag sau da-i blindscan daca are acel aparat!

Page 29 of 56 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast