Acum am ajuns acasa si am verificat. Pe lista intunecata $ nu am nici un post hd.
Dislikes: 5
am lasat cam jumatate de ora..si nimic...o sa mai incerc ...poate nu era hd postul....
Acum am ajuns acasa si am verificat. Pe lista intunecata $ nu am nici un post hd.
Salut, daca nu esti abonat la R*s poti sa astepti mult si bine ca nu merge..!
am observat asta ...dar ma gandeam ca mai sunt si alte variante.poate ceva programele cu care sa caut lumina
Se copiaza in root pe usb WebTV List , apoi:meniu , internet , net media ,
web tv, tasata alba de pe telecomanda.Lista trebuie actualizata periodic.
Gasesti streamuri functionale aici: http://sateliti.info/showthread.php/...Dezbatere-IPTV
Eu zic ca tu ai probleme cu comprehensiunea, nu noi.
Se poate avea si mediaplayer si tuner, stai tu linistit. Din moment ce mediaplayerul mergea mai bine pe 1.1.76 si nu mai merge pe ultimele versiuni e clar ca se poate.
Problema se pune din momentul in care iti strica un device pe USB din cauza restarturilor pe cine sa pui vina? Pe tine, pentru ca esti Gica Contra si nu te intereseaza implementarea corecta a functiei de mediaplayer, sau pe producator?
Fiecare cere ce il intereseaza. Firma de unde am achizitionat receptorul este foarte interesata de orice bug si m-a rugat sa raportez orice problema cu utilizarea tunerului.
Sunt curios daca cineva ma poate lamuri. Simt lipsa canalelor Discovery de cand au fost scoase din grila de cablu R_S si pentru asta mi-am pozitionat antena pe satelitul Thor 0.8W, bineinteles folosesc Amiko Mini Combo. Exista vreo versiune de soft emu sau oricare alta prin care ar putea sa-mi "lumineze"si mie aceste posturi? Pe cablu, totul e OK, in privinta posturilor codate, dar exista vreo varianta care sa ma lumineze si pe partea de satelit? Daca are cineva o solutie, il rog sa ma contacteze pe PM. Sau cel putin sa-mi spuna daca se poate sau nu. In ultima instanta, ii voi contacta pe cei de la Focus pentru a-mi lua o cartela de la ei, stiind ca decodorul are CONAX incorporat. Dar vreau sa o las ca ultima solutie. Multumesc anticipat, oricare ar fi raspunsul
salut am si eu o intrebare v reau sa imi achizitionez HD Amiko Mini Combo si as vrea sa stiu cu acest emu AMIKO_MiniHD_Combo_1.1.76_emu merge in acelasi timp si jiji cablu si cartela de la focus introdusa in slot?astept un raspuns va rog frumos!
---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:37 ----------
si ...mai am si eu o intrebare am momentan un rec kaon ksf 100 si un comag sl40hd ,pe comag prind frecventa 11509v10000 pe intel 12-45 e iar cu kaonu deloc dar kaonu prinde sport 1 de pe astra 19,2 iar comagul nu.intrebarea mea a incercat cineva acesti 2 transporderi de pe 45e respectiv 19,2e?merg cu amiko mini hd combo?se pot prinde magic tv de pe 45e si in acelasi timp si sport 1 de pe 19,2e?
Merg si una si alta simultan. Eu acum am introdus cartela de la focus si merge si cablu. Oricum, le trateaza separat
Pe thor merge ca uns cu cardul Focus. Aceasta este unica solutie pentru Discuvery in Romaneste!
WebTV List Amiko (pink bih package)
Se copiaza lista in root pe usb,meniu,internet,net media,webtv,tasta alba de pe TC,ok...
ok multumesc si... pt a doua intrebare poate sa imi raspunda cineva?