Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  1
Results 1 to 12 of 12

Thread: Receptor combo E2 compatibil cu CI+

  1. #1
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,654
    Mentioned
    17 Post(s)
    Rep Power
    68

    Default Receptor combo E2 compatibil cu CI+

    As dori sa stiu si eu ce receptoare combo dvb-s2 + dvb-t/t2/c , compatibile cu CI+ se comercializeaza in RO ?
    In prima faza as dori sa il folosesc pt. cam-ul CI+ de la rcs pe dvb-c si in viitor cine stie.......HD+

  2. #2
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,064
    Mentioned
    56 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    CAM-ul CI+ e util in televizoarele cu DVB-C.
    Pot sa te consiliez sa iei un televizor cu DVB-C in functie de bugetul alocat si diagonala !
    La nivel mondial pe primele 2 locuri se bat LG si Samsung, in Europa pe primul loc e Vestel, care produce sub zeci de "marci comerciale".
    De exemplu Sharp are aparate deosebite, pe dimensiunile mari (peste 60") dar dimensiunile sub 50" sunt aparate OEM VESTEL.
    Philips, Toshiba, Telefunken, Daewoo, Sanyo si altele sunt de fapt (la anumite dimensiuni) aparate VESTEL!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  3. #3
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,654
    Mentioned
    17 Post(s)
    Rep Power
    68

    Default

    Multumesc Zildan , da nu tv-ul e prb. , fiindca am o plasma Panasonic 3D si compatibila cu CI+
    Ma intereseaza un receptor combo , fiindca la plasma nu am diseqC 1.2 pt. montura si nu pot decat sa receptionez/vizualizez doar cate un satelit individual ( am lnb quad/4 iesiri independente )
    In schimb la Gigablue pot comanda montura h-h si pot sa receptionez/vizualizez si prg. tv de pe dvb-c-ul rcs-ului si de aceea sunt interesat de un receptor combo dvb-s2 + dvb-t/t2/c , compatibil cu CI+
    Din cate m-am interesat si vad practic pe Gigablue , prb. consta in imposibilitatea de a citi datelele de pe cartela rcs-ului , fiindca imi recunoaste cam-ul si pot citi informatii despre el
    Insa cand doresc sa vad/citesc informatii despre cartela ( la fel cum fac cu ceea de TVR ) , nu imi afiseaza nimic
    Dupa mine cred ca prb. este in a gasi un emmu compatibil cu nagra2 sau in ce cripteaza rcs-ul , pt. a putea citi info de pe cartela oficiala
    Asa cum este la TVR cu oscam-ul , cine stie poate......, cititorul fiind unul universal , fiindca altfel nu puteam citi info despre el , e in schimb cu cartela este prb. in a citi info de pe ea

  4. #4
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,064
    Mentioned
    56 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Ti-au mai raspuns si altii, DATELE DIN MODULELE CI si CI+ NU POT FI ACCESATE.
    Nu poti folosi acel modul in ideea de sharing.
    Singura metoda e sa ai BK si RSA si pui cartea in reader normal!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  5. #5
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,654
    Mentioned
    17 Post(s)
    Rep Power
    68

    Default

    Tot nu m-ati inteles
    Eu doresc sa vizualizez OFFICIAL/LEGAL prg. tv de pe dvb-c rcs pe un receptor combo , astfel ca dispun OFFICIAL/LEGAL :
    - CAM + cartela TVR si se poate vizualiza cu oscam
    - CAM + cartela DIGI DVB-C si doresc sa pot vizualiza la fel ca in cazul TVR-ului
    Deci , nu este vorba de nici un sharing , DORESC SA VIZUALIZEZ OFICIAL , explicatiile le-am scris anterior

    Dupa cum se pare/vede intampin o situatie haioasa/utopica , fiindca :
    - Daca vroiam sharing sau ilegal , gaseam cam gata programat pt. dvb-c rcs pe un receptor combo
    - Daca am si vreau sa vizualizez legal nu se poate pe un receptor combo
    Last edited by mario08; 27-11-13 at 05:02.

  6. #6
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    165
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    46

    Default

    Pentru ce mai trebuie oscam ? Treaba lui o face CAM-ul , mai putin shr. In mod normal va functiona cu orice receptor combo
    cu 2xCI de generatie mai noua (pentru a putea detecta corect CAM-ul CI+) .

  7. #7
    Standard RSP member djczefre's Avatar
    Join Date
    08 Oct 2010
    Posts
    274
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    39

    Default

    Scuze , ma bag si eu! Deci aceste module daca vrei sa o folosesti, cartelele care sunt in modul nu se pot citi cu oscam, cccam, mgcamd etc. Numai boxul (combo ) respectiv poate sa faca lumina din acei module+cartele. Si din modul nu poti sa trimiti nimic in oscam s-au in orice cam, chiar daca sunt in acelasi box, si chiar daca reusesti sa ruleze si oscam si modulul deodatata. Modulul de fapt este acel oscam (s-au orice cam pot sa spun)
    Acel combo poate sa fie su in IPBox 9000 Hd , numai ca dvbt-2 nu cred ca s-a fabricat pt ele, ca au iesit din moda inainte sa apare dvbt-2. Dar are slotururi pt. 2 module si pentru un cititor de card universal, este pe baza de E2 , cu proc (sh4). Amico Alien nu are nici o varianta de asemenea? Parca citisem undeva aici , si parca scria un user ca sub spark rula si dvbt-2. Iar in cazul lui Amico nu stiu daca are slot si pentru modul.
    Suckces!! Iaertati-ma daca am scris prostii, da cred ca am dreaptate.

  8. #8
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,654
    Mentioned
    17 Post(s)
    Rep Power
    68

    Default

    E , uite ca practica nu coincide cu teoria
    Eu am dupa cum am scris anterior , atat
    1 - Cam-ul viaccess + Cartela TVR activata = Imposibilitatea de a deschide/vizualiza prg. TVR-ului de pe 16E
    2 - Cam-ul nagra 2 + Cartela Digi legale = Imposibilitatea de a deschide/vizualiza prg. Digi Film si alte prg. tv cu care se deschid prin cartela
    Gigablue 800 HD SE are o fanta pt. cam + cartela si 2 cititoare ( zic eu universale ) , insa per total daca nu folosesc cartela + oscam pt. TVR = degeaba am cele 2 cam-uri/cartele
    Deci vreau sa vizualizez LEGAL de la 2 operatori si nu pot cu cam-urile/cartelele de la ei , imaginea folosita pe Gigablue e OpenATV

  9. #9
    Standard RSP member
    Join Date
    03 Jun 2008
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    47

    Default

    Concret- am Amiko Alien2- se poate decoda LEGAL pe tunerul DVB-C cu cartela oficiala de cablu RCS? ca peste tot citesti doar de TVuri cu slot, de receivere cu DVB-C nu gasesti nimic

  10. #10
    Standard RSP member
    Join Date
    11 Apr 2007
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Maximum 7865 XO-4200 Combo HDTV-Reciever mit Tripletuner (DVB-S2/-T2/-C, CI+, HbbTV, PVR-Ready, USB) schwarz

    ---------- Post added at 08:32 ---------- Previous post was at 08:23 ----------

    Octagon SF 1028P HD Noblence Twin Kabel Linux CI+ PVR ohne HDD

  11. #11
    Standard RSP member
    Join Date
    14 May 2011
    Posts
    37
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    36

    Default

    Acum in anul de gratie 2021 ce solutie de receiver mic de cablu ar fi pentru a putea folosit cu modulul CI+ de la Vodafone. Am in bucatarie un tv mai mic de generatie mai veche cumparat de fapt pentru o rulota o chinezarie de la silva schneider. Are tuner dvbc+t, dvbs2 si slot de ci care functioneaza ciudat in srnsul ca decodeaza primul canal codat pe care e schimbat iar cand treci pe urmatorul apare mesaj de canal codat. Daca scot un pic camul si il reintroduc decodeaza din nou pana ce schimb din nou pe altul codat. Probabil ca ar avea nevoie de vreun update dar nu gasesc nicaieri suport pentru acest model silvaschneider led 6050 tcs. E vreun receiver de cablu mic care rezolve aceasta problema. Ca deocamdata cu vodafone one nu ma pot combina.

  12. #12
    Standard RSP member eox80's Avatar
    Join Date
    19 Mar 2009
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    60
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Quote Originally Posted by mario08 View Post
    E , uite ca practica nu coincide cu teoria
    Eu am dupa cum am scris anterior , atat
    1 - Cam-ul viaccess + Cartela TVR activata = Imposibilitatea de a deschide/vizualiza prg. TVR-ului de pe 16E
    2 - Cam-ul nagra 2 + Cartela Digi legale = Imposibilitatea de a deschide/vizualiza prg. Digi Film si alte prg. tv cu care se deschid prin cartela
    Gigablue 800 HD SE are o fanta pt. cam + cartela si 2 cititoare ( zic eu universale ) , insa per total daca nu folosesc cartela + oscam pt. TVR = degeaba am cele 2 cam-uri/cartele
    Deci vreau sa vizualizez LEGAL de la 2 operatori si nu pot cu cam-urile/cartelele de la ei , imaginea folosita pe Gigablue e OpenATV
    Eu am deschis Digi Cu Gigable si modul Ci de la ei. Gigablue Quad Plus.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •