Ma alatura si eu cu urarile mele de bine si fericire pentru toate mamele, fiicele,surorile si sotiile din lume
Dislikes: 0
DE ZIUA LOR....A MAMELOR,SOTIILOR,SURORILOR,FIICELOR,BUNICELOR,TUTUROR FEMEILOR UN CALDUROS "LA MULTI ANI"MULTA SANATATE,FERICIRE SI SA AVETI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME.SANTETI SI VETI FI MEREU IUBITE
Ma alatura si eu cu urarile mele de bine si fericire pentru toate mamele, fiicele,surorile si sotiile din lume
Trecut la Sfinti
Respecte!
Subscriu si eu,si le doresc tot binele din lume!
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!
Bafta!
![]()
Respect!
Serbare copil->fast food->acasa.Maine sa nu mai ziceti nimic ca ma stresez.![]()
sa vi se implineasca dorintele , iubirea sa va copleseaca
sa se poarte barbatii cu voi cum se poarta de 8 martie
sa petreceti foarte bine![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Pentru toate doamnele si domnisoarele care viziteaza acest site, pentru MAMELE , sotiile,fiicele si surorile noastre un buchet de zambete impletit cu tandretea , afectiunea, iubirea si respectul nostru.
MICII DOAMNE a lui @ laleauaneagra, tot binele si fericirea,tot surasul si limpezimea unui cer senin !
LA MULTI ANI !
sunt de acord cu tine in afara de "fast food" mai bine la o prajitura; dar daca neaparat vrei fast food si stai in bucuresti du-te la mall plaza in militari intre macdonalds si spring time e broaster chicken; e super super acolo; cand vin in bucuresti primul lucru e sa ma duc sa mananc acolo![]()
![]()
DE 8 MARTIE pentru toate FEMEILE din viata noastra un sincer;
'LA MULTI ANI'
![]()
Va iubim ,deci existam
de voi avem nevoie tot timpul
va doresc si eu doamnelor, domnisoarelor si fetelor tot ce va doriti sa vi se implineasca
PS:e drept ca uneori deveniti cicalitoare ...dar ce mai conteaza cand ne bucurati viata de atatea ori
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
asa ma amuza topicul asta;
noi uram de zor la multi ani si asa mai departe, la mame, sotii, prietene, soacre (ups!) etc, dar pe forum nu-i nici una sa le citesca (sau cel putin n-am vazut eu)![]()
important sa-ti amintesti ca e ziua lor![]()