Cu ce suport ? Posibil sa il prinzi dar mai greu, semnal slab, dar incearca.
Se poate prinde pe o antena de Digi 90 cm Intelsat 1002 si eutelsat 16e cu 2 lnb si suportul aferent ?
Cu ce suport ? Posibil sa il prinzi dar mai greu, semnal slab, dar incearca.
Eu am antena lor de 85 aia serioasa de la inceputul lor .M-am chinuit cu sat look micro zile in sir dar nu am reusit .Am pus 7est in focar si tot degeaba ,16 E nu vrea sa intre .
De fapt intra tp-urile de la Antene dar Tvr nu vrea si ala ma interesa pe mine
Last edited by technomate; 23-11-13 at 18:51.
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
salve,
sfatul meu e sa faci rost de o antena de tipul celor de la Max TV(AKTA TV),0,9m ,care au un unghi
mai mare de deschidere si poti sa asezi in jur de 6 Lnb-uri .
bafta
Pai tocmai pentru Antene ma intereseaza, am niste bunici care vor A1, iar cand au mai auzit si ca s-a intors si al cu Elodia si e pe eutelsat si-au notat si frecventade unde nu stiu , dar cert e ca ma bat la cap. O sa incerc cu inca un LNB cu un suport ajustabil, daca nu o sa iau o o antena mai mare dar oricum mi se pare mare si aceasta e dintre primele modele.
O intrebare cum vine LNB-ul pe eutelsat in dreapta sau stanga celui pe intelsat, cum te uiti la antena din fata ?
Last edited by Mays; 24-11-13 at 13:13.
salve,
sfatul meu e sa faci rost de alta antena, chiar una care a fost pe alt prvovider(dolce tv), de la cei care le lasa,
pentru ca oricum sunt antene de duzina, sunt de calitate prosta ca material, dar focalizeaza bine.
antenele vechi de jiji, sunt din tabla proasta si oricum nu sunt calculate bine la focalizare,
se comporta ca o antena de 60 cm, si nu uita de un comutator DiSEq cu 2 sau 4 intrari.
Ai mare grije ca trebuie sa reglezi bine antena pe Eutelsat 16E, la cer inorat sau ploaie , cade semnalul repede.
sunt zone in Romania acopera bine, iar in zona constantei este foarte prost .
bafta
In cazul tau, iti trebuie cel putin 1m diametru la antena.
Lnb-ul din mijloc sa bata undeva intre 1W si 16E.
Eu as alege ca referinta Eutelsat 9A(9 est). In acest fel, lnb-urile vor avea ceva spatiu si este mai usor de instalat.
Asa poti avea cel putin 3 lnb-uri cu semnal bunicel(cel putin 55% calitate pe digi/focus/upc/FreeSat/TVR.).
Eu am acasa la Calafat exact ceea ce doresti tu sa faci. Cu antena de 1m, 5 lnb-uri.
Daca in mijloc vine lnb-ul pe Eutelsat 9A, in dreapta, mai jos vine Intelsat/Thor, in stanga mai sus vine Eutelsat 16E.
Teoretic vorbind, daca lnb-ul din mijloc care bate spre 9E, daca pui unul dublu si muti antena putin mai la stanga(cum privesti din spatele antenei) ar trebui sa prinzi 9E si 13E cu acelasi lnb.
Last edited by jackuzzy; 24-11-13 at 14:16. Reason: o mica greseala corectata