Conform spotului slabe sanse pentru receptie, chiar si cu antene mai mari ! Tu cu antena ta ai receptionat acest transponder ?
Am o rugaminte catre cei care sunt din zona Bucurestiului si detin o antena pe 26 est sa imi comunice daca receptioneaza urmatoarea freqventa , in mod special ma intereseaza programul : Abu Dhabi Sports 2
Rog si marimea antenei .
Multumesc !
Conform spotului slabe sanse pentru receptie, chiar si cu antene mai mari ! Tu cu antena ta ai receptionat acest transponder ?
Nu am antena pe 26est . De aceia rog colegi care au ceva motorizate sa scaneze freq. respectiva .
badr 6 nu se prinde la noi in tara,si daca ar fi antena gigantica semnal slab,badr 4 in schimb intra bine.
FORZZA STEAUA,FORZZA MILAN....FORZZA LUPII GALBENI,,,FUCK THE SISTEM
Testat ? te intreb deoarece din acoperirea kingsat imi da necesar o antena de 1-1,20 metri vreme buna si 1,60m vreme noroasa sau ploaie . ma intereseaza in special prog. si freq. date mai sus .
multumesc .
pe antena de 1,8m ,pe frecventa care te intereseaza nu e semnal.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
multumesc celor care au raspuns . la o cautare mai atenta dupa programul respectiv am observat ca emite si pe 7w , freq care se receptioneaza si in Ro ;
multumesc @aliosatvd .
![]()
cu abudhabi sport hd e durere cu marimea antenei pe 7west
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Se poate prinde in zona Bucurestiului satelitii Nilesat 7.0 w si BADR 4/5/6 -26 E , cu antena de 1.20 m.(ma intereseaza Bein Sport)?
Antena este prea mica, poate cu una mai mare 1.6m sa ai semnal util pe tp bein sport, incearca pe 25.5 est.