Results 1 to 15 of 71

Thread: Spre ce satelit e orientata antena mea?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai baiatule

Confuz recunosc,sunt foarte confuz...de aceea am precizat ca sunt incepator...
    tafnos,intr-adevar,cand am impresia ca unii fac pe desteptii,cand nu e cazul..
    nu am nevoie de gratuitati,sau de "liniute",imi permit sa platesc un abonament la rcs ,ori who knows where..
    Am cerut doar un sfat,si o solutie(daca exista)..macar sa am acces la un provider din Romania.fara a misca din loc antena proprietarului..n am chef sa deranjez vecinii..daca pot prinde ceva asa ok,daca nu,nu asta e..se stie ca televizorul prosteste)..

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Quote Originally Posted by morrientes View Post
    ...
    nu am nevoie de gratuitati,sau de "liniute",imi permit sa platesc un abonament la rcs...
    De ce nu gadesc toti asa ?

offtopic: Dicutia deschisa pentru reglarea antenei ! Atetie cu discutile legate de "Card Shared" nu sunt admise !
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member vic5's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai bine plateste abonam. la RCS, si pe cineva de meserie, sa vina sa-ti instaleze antena!
    GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Alta postare gen" sa ne aflam in treaba"..cred ca am fost f clar,cand am spus ca nu am acces la antena proprietarului,deci cum as putea sa platesc un instalator,sa "suceasca"antena proprietarului cum vreau eu?..
    Ti am inteles ironia cu "platitul"..ideea era ca daca mi permit sa platesc un abonament rds,as putea plati si un instalator.
    Din pacate,inca nu mi am propus sa mi cumpar un apartament in Polonia,pentru a chema un instalator sa regleze antena cum vreau eu,si a putea gauri ce ferestre/pereti am eu chef.
    Sunt oarecum legat de maini,in cazul de fata,si am fost curios daca altcineva pus in situatia mea,are vreo idee mai buna.
    A precizat cienva,ce posturi pot prinde cu antena reglata pe pozitia asta,deci acel raspuns il consider folositor...al tau cu "plateste un instalator",pt mine e folositor,cat e un shortcut la recycle bin,in recycle bin

Mentioned
    0 Post(s)

...cred ca am fost f clar,cand am spus ca nu am acces la antena proprietarului,deci cum as putea sa platesc un instalator,sa "suceasca"antena proprietarului cum vreau eu?..
    Ti am inteles ironia cu "platitul"..ideea era ca daca mi permit sa platesc un abonament rds,as putea plati si un instalator.
    Ironia nu era cu platitul instalatorului, ci cu platitul abonamentului rcs, in Polonia; si daca te-ai duce la cel mai apropiat centru rcs, fara sa-ti fi procurat in prealabil un receptor de-l lor nu ti se va face abonament, caci le lipsesc receptoarele; ce e rau daca iti pui o antena in fereastra ta (cum mi-am pus eu, fara sa dau nici o gaura), si daca chemi pe cineva priceput s-o faca (altfel iti mai trebuie un sat-finder). Cand pleci iti iei instalatia cu tine. Dar, nu va fi chiar gratis.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Ok guys,mersi pt sfaturi...initial am crezut ca o sa fiu luat la misto,datorita nestiintei mele in acest domeniu,insa,se pare ca sunt si oameni care chiar vor sa ajute..tin sa le multumesc,ca au folosit cateva minute din timpul lor liber,pt a ajuta..eu nu am avut timp,nici macar pt a raspunde..de obicei imi place sa ma documentez,inainte sa pun intrebari,insa chiar nu am avut timp perioada asta,de aceea am ales varianta de a apela la acest forum..m am hotarat,sa mi cumpar un smart tv cu CI+,sa cumpar o antena,si un digi smart cam..banuiesc ca nu mai ar fi nevoie de nimic altceva,nu?( ma refer la echipamentul digi,nu la lnb-uri,cabluri..etc)
    Last edited by morrientes; 18-11-13 at 22:49.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

'' digi smart cam ''

este pentru TV CABLU

nu se foloseste la tv satelit .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Member Visitor sat_team's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ok guys,mersi pt sfaturi...initial am crezut ca o sa fiu luat la misto,datorita nestiintei mele in acest domeniu,insa,se pare ca sunt si oameni care chiar vor sa ajute..tin sa le multumesc,ca au folosit cateva minute din timpul lor liber,pt a ajuta..eu nu am avut timp,nici macar pt a raspunde..de obicei imi place sa ma documentez,inainte sa pun intrebari,insa chiar nu am avut timp perioada asta,de aceea am ales varianta de a apela la acest forum..m am hotarat,sa mi cumpar un smart tv cu CI+,sa cumpar o antena,si un digi smart cam..banuiesc ca nu mai ar fi nevoie de nimic altceva,nu?( ma refer la echipamentul digi,nu la lnb-uri,cabluri..etc)
    ok ...

1)daca vrei sa prinzi posturile romanesti libere de pe 16 est .. iti iei un tv smart .. care ori are incorporat tuner dvb-s2 ori pui un receptor de satelit pt canale libere si le prinzi pe cele cateva de pe satelitul asta ! pentru asta bine inteles iti trebuie o antena satelit orientata spre acest satelit

2)daca vrei sa prinzi posturile romanesti de pe 1w codate ai varianta sa iti cumpreri acel smart tv cu ci+ dar in acel ci ... trebuie sa bagi un cam de conax + cartela de focussat din romania cu abonament lunar ,sau un receptor pe linux si vb cu baietii care se distreaza cu liniile de pe aici ( eu folosesc alte sisteme de decodare)

PENTRU TOATE SITUATIILE DE MAI SUS AI NEVOIE DE O ANTENA ORIENTATA PE SATELITUL UNDE SUNT POSTURI ROMANESTI 1) EUTELSAT 16 EST 2) THOR 1W

SUCCES

daca

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by vic5 View Post
    Mai bine plateste abonam. la RCS, si pe cineva de meserie, sa vina sa-ti instaleze antena!
    @morrientes
    Cand ti-am scris asta te-ai suparat, dar tot la vorbele mele ai ajuns

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

da ,recunosc..ai avut dreptate..am vrut sa evit sa instalez a doua antena..insa,asta a fsot singura solutie.....@CLAUDIU,o sa te contactez pe privat..ca aici se pare ca au inceput sa se inflameze unii..inteleg ca nu stie nimeni daca Fergusson ul ala de care am amintit,e compatibil Focuss sat..

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

daca o sa cumpar din Romania o cartela Focussat reincarcabila valabila pt 3/6 luni..o pot folosi cu acel receiver Fergusson care citeste CONAX?..mai am o sapt de stat prin romania..si oferta focusssat cu cartele reincarcabile mi se pare cea mai avantajoasa..insa nu am inteles..daca acele cartele functioneaza numai cu receivere de la provider

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Probabilitatea sa mearga e maxima.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...