Quote Originally Posted by sat_team View Post
ok ...

1)daca vrei sa prinzi posturile romanesti libere de pe 16 est .. iti iei un tv smart .. care ori are incorporat tuner dvb-s2 ori pui un receptor de satelit pt canale libere si le prinzi pe cele cateva de pe satelitul asta ! pentru asta bine inteles iti trebuie o antena satelit orientata spre acest satelit

2)daca vrei sa prinzi posturile romanesti de pe 1w codate ai varianta sa iti cumpreri acel smart tv cu ci+ dar in acel ci ... trebuie sa bagi un cam de conax + cartela de focussat din romania cu abonament lunar ,sau un receptor pe linux si vb cu baietii care se distreaza cu liniile de pe aici ( eu folosesc alte sisteme de decodare)

PENTRU TOATE SITUATIILE DE MAI SUS AI NEVOIE DE O ANTENA ORIENTATA PE SATELITUL UNDE SUNT POSTURI ROMANESTI 1) EUTELSAT 16 EST 2) THOR 1W

SUCCES

daca

Salut.
Am cam rezolvat problema,luni urmeaza sa vina un instalator sa monteze o a doua antena pe acoperis.
M am decis sa optez pt eutelsat 16 e,si thor 0.8 w. In decembrie urmeaza sa vin in Romania,pt sarbatori,si astfel o sa am ocazia sa mi fac si un abonament la un provider din RO..Ce imi recomandati?DIGI?..M am uitat la ei pe site,da parca fara Antene,suna urat de tot..Dolce??e naspa ca i fara Digi)...altele nu mai stiu...Ma intereseaza filme si fotbal ..deci probabil digi pack + antenele care s FTA pe eutelsat...A doua chestie..vreau sa mi cumpar si un smart..cu ci+..acum am o cartela care decodeaza conax,de la cyfra +in polonia..exista vreun mod prin care sa evit,sa cumpar acel receiver din RO..si sa folosesc doar tuner ul smart tv ului?..