Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: am ramas fara internet

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Wink am ramas fara internet

Buna tuturor, sunt din Chisinau, reteaua in care ma aflam s-a transferat pe proxi server si acest proxi ne orefa cate 16 kb pentru fiecare, nu imi convine (mai ales ca nu pot face sharing, nici torente nu pot scoate etc.) si am renuntat, acum vreau sa ma abonez la un provider din nou. As putea alege dintre frecventa radio, de la Arax.md (e cam scump 80 $ abonarea plus modem etc. undeva la 180 $, 64 Kb /s), starnet prin telefon (128 KB s 100 $), moldtelecom (128 kb 100 $). Adica ce e mai bine o linie prin radio (chiar daca e cam scumpa) sau una prin telefon, (cabluri, gauri etc.). As vrea un sfat, mai mult nimic, va multumesc.
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: am ramas fara internet

referitor la prima problema ce naiba frate de e pe proxy server e retea de cartier referitor la ofertele ce le-ai scris ce sa zic mutate in alta tara ca ma tot uit la preturile alea si mai un pic fac o depresie ca nu imi vine sa cred in al doilea rand lasa-l dracu de wirelles ca ajung eu mai repede la tine pe jos decat viteza de internet si te mai si lasa cand tie lumea mai draga cea mai buna alegere prin cablu sau linie telefonica
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

frate imi pare rau pt tine
    dar asta e
    politicienii de la Chisinau s-a dat cu rusi si nu vor sa se uneasca cu Romania ...si nu poti spera la mai mult foarte curand
    acele preturi sunt super super scumpe fata de ce ofera
    in romania la 20 -40 $ ai internet la viteze de ordinul 4-6 Mega ori la voi este doar 64Kb < 6000Kb

rezolvarea poate veni de la voi daca nu mai alegeti comunistii si poate se uneste romania cu moldova , desi acum e mult mai greu pt ca noi suntem in UE si voi ...nu deci nici asta nu o sa vina foarte curand chiar daca vin alti pro romania la putere

PS:
    cred ca pe cablu e mult mai sigur
    Last edited by horatyu; 05-03-08 at 17:16.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Din ce ai postat....sincer eu nu as alege nimic.........
    Mai cauta alte oferte....trebuie sa fie ceva de ales..........
    Cablu de televiziune sau macar cablu telefonic, restul sunt si scumpe si instabile

acum am vazut asta...http://www.sensolink.md/ nu m-am documentat prea adanc dar macar asta e stabil......sigur mai sunt si alte solutii
    Last edited by yky; 05-03-08 at 21:30.

Standard RSP member valeriu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Aia 100 de dolari sint pe luna sau pe un an.
    Scuza intrebarea retorica dar numi vine sa cred ca pt 128 de Kb e asa scump.
    Asta e cel mai scump net de aici de la mine fa o comparatie http://adsl.sapo.pt/

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ultima e pentru Chisinau asa ca daca omu ii in tara ii nashpa...
    Trecut la Sfinti

Mentioned
    11 Post(s)

Va multumesc, mai mult ma interesau opiniile despre linia prin radio unde (shi am inteles ce e cu ea).
    Sunt departe de linia de fibra optica, telefonul meu e cuplat shi e mai greu de obtinut priza.
    Dupa cate inteleg va trebui sa ashtept ori pana ajunge fibra optica la mine (poate peste un an sau doi), ori sa scriu cerere pentru linie telefonica necuplata (200 dolari costa o asha linie, pe care o obtii poate shi timp de un an).

P.S. Preturile care le-am indicat sunt pentru taxa de conectare plus modem, iar pe luna depinde de viteza cam de la 30 Euro in sus.

Asha e viata la noi, ne mananca comunishtii. Dar noi incercam sa supravietuim. Help!

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Citind ceea ce scrie Vlad despre viata peste Prut, imi aduc aminte de anii 1993 pana in 2000. Aveam net dialup, mergea download cu 3-5 kb/s si plateam la telefon jumatate de salariu. Ca sa iti bagi net mai destept trebuia investitie serioasa si sa locuiesti intr-o zona centrala. Abonamentele plecau de la 20$... cand un salariu era 100$. Se profita la maxim de noi! Ce vremuri aiurea... Sper ca fratii de peste Prut sa se trezeasca si sa refuze sa mai stea sub cizma sovietica!

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Citind ceea ce scrie Vlad despre viata peste Prut, imi aduc aminte de anii 1993 pana in 2000. Aveam net dialup, mergea download cu 3-5 kb/s si plateam la telefon jumatate de salariu. Ca sa iti bagi net mai destept trebuia investitie serioasa si sa locuiesti intr-o zona centrala. Abonamentele plecau de la 20$... cand un salariu era 100$. Se profita la maxim de noi! Ce vremuri aiurea... Sper ca fratii de peste Prut sa se trezeasca si sa refuze sa mai stea sub cizma sovietica!

cata dreptate ai,nu vreau sa ma intind dar atat vreau sa spun stateam cate o ora sa dau si eu un player jos ca sa vad care e mai bun,si un biet softcam deabia il coboram plus ca tipa muierea la mine sa ies cat mai repede ca platim mult

asta era dial-up-u dar era bun

Mentioned
    11 Post(s)

Dar acum in Romania mai este net prin Dial-up?

Standard RSP member armandino's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by vladcarama View Post
    Buna tuturor, sunt din Chisinau, reteaua in care ma aflam s-a transferat pe proxi server si acest proxi ne orefa cate 16 kb pentru fiecare, nu imi convine (mai ales ca nu pot face sharing, nici torente nu pot scoate etc.) si am renuntat, acum vreau sa ma abonez la un provider din nou. As putea alege dintre frecventa radio, de la Arax.md (e cam scump 80 $ abonarea plus modem etc. undeva la 180 $, 64 Kb /s), starnet prin telefon (128 KB s 100 $), moldtelecom (128 kb 100 $). Adica ce e mai bine o linie prin radio (chiar daca e cam scumpa) sau una prin telefon, (cabluri, gauri etc.). As vrea un sfat, mai mult nimic, va multumesc.
    deci daca aveti 16 kb fiecare inseamna ca fiecare are canal garantat de 128 kbps in mod normal sharing merge si cu canal de 56 kbps deci nu vad care ar fi problema la tine ... e adevarat ca adio download ... adio torenti ... dar va merge webul rapid .

un ISP pune proxii cu limitari la download cand are banda prea incarcata de la bajetzi dornici de torenti ... in asa fel trafiicu pe web este stabil si accelerat si restul downloadurilor sunt limitate

Mentioned
    0 Post(s)

sigur ca da

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

ESTE!
    http://www.clicknet.ro/index.php?sv=2&sc=1&ro=1

Mentioned
    11 Post(s)

Quote Originally Posted by armandino View Post
    deci daca aveti 16 kb fiecare inseamna ca fiecare are canal garantat de 128 kbps in mod normal sharing merge si cu canal de 56 kbps deci nu vad care ar fi problema la tine ... e adevarat ca adio download ... adio torenti ... dar va merge webul rapid.

un ISP pune proxii cu limitari la download cand are banda prea incarcata de la bajetzi dornici de torenti ... in asa fel trafiicu pe web este stabil si accelerat si restul downloadurilor sunt limitate
    Problema e ca nu pot trece de proxyserverul cela pentru a face sharing. Am incercat diferite variante, dar nu a ieshit nimic. Odata nu shtiu ce am facut ca s-a resetat modemul shi am ramas eu vinovat (ca din cauza sharingului etc.). Shi nici viteza aceasta de 16 Kb nu era stabila, erau perioade ca se deshidea o pagina cateva minute etc. etc.

Page 1 of 2 12 LastLast