Thanks Thanks:  27
Likes Likes:  23
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 44

Thread: Mesaj catre dimensiunea paralela

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Mesaj catre dimensiunea paralela

Stimabililor care trimit emailuri cu office@satelitiinfo, ca altfel nu stiu cum sa ma adresez.
    Daca aveti probleme de orgolii, va doare undeva, iesiti in padure si strigati/urlati, insa va rog frumos, in numele tuturor celor afectati de emailul vostru: multumim pentru publicarea adreselor de e-mail.

Daca vreti sa faceti ceva profestionist, atunci astfel de mailuri cu invitatii, newsletter, etc se distribuie prin BCC, incat sa nu afle tot poporul adresele de mail celor inclusi pe lista.
    Pana acum nu am vrut sa comentez aceasta scindare, dar cu acest pas, ati umplut paharul - meu.
    Va instiintez pe aceasta cale, ca am notat adresa de mail ca si spam, iar google si alte filtre spam vor lua asta in considerare.
    Eu sper ca acesta sa fi fost un caz izolat, iar de acum inainte veti da jos coaja de ou de pe spate, si vor incepe penele (sau puful) sa va creasca.

In orice caz, furtul de baze de date cu membri, nu este cea mai frumoasa miscare.
    Un forum/imperiu se cladeste pe cunostiine, respect si calitate si nu pe furt.

LE
    PS
    Satelitiul nu se invarte, este geostationar.
    Last edited by tutri; 10-10-13 at 23:05.
    muta sobolanu` de aici

Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Lightbulb

Si eu primesc mesaje tip subscriptie de la un tal RSP Forum "Steli Dinu" ; si a intrar direct la spam.
    Mesajul de la
    office@satelitiinfo l-am primit si eu la 21:51
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

Standard RSP member adrycom's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum am primit si eu un e mail de la astea ..ma poate lamuri si pe mine despre ce este vorba .....la mine a intrat in inbox

Noul forum sateliti-info - mereu in pas cu noutatile, mereu in jurul unei pasiuni comune - aceeasi useri ce discuta zilnic la o cafea, cum se invarte satelitul !
    Last edited by konstantine; 15-09-21 at 02:10.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Idem

,, Noul forum satelit-info.com - mereu in pas cu noutatile, mereu in jurul unei pasiuni comune - aceeasi useri ce discuta zilnic la o cafea, cum se invarte satelitul ! ,,
    Last edited by konstantine; 15-09-21 at 02:10.

Mentioned
    3 Post(s)

Bagati la spam sau stergeti.
    muta sobolanu` de aici

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Daca e asa atunci adminul acestui forum trebuie sa ia masuri drastice, de oare ce aceast lucru incalca ori ce regula !!!
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Aveti tot dreptul sa fiti suparati pentru folosirea adreselor de e-mail intr-un mod mai putin ortodox, nu s-a furat vreo baza de date asa ca nu au ajuns adresele in cine stie ce "cuib de spameri"... s-a produs un divort si ca in orice divort se mai pot intampla si lucruri ciudate. A fost o simpla invitatie de inscriere pe un forum ce nu se doreste concurentul sau adversarul acestui forum, nu se doreste nasterea unui conflict intre ce este aici si ce va fi dincolo, se poate convietui linistit pentru ca nu ne batem pe cascaval ci doar ne pierdem timpul si ne impartim informatiile despre acest hobby.
    Va rog daca se poate sa intelegeti situatia creata si sa incercam fiecare dintre noi sa evitam aducerea unor acuzatii ce pot da nastere unor conflicte ce nu isi au rostul atata timp cat toti impartim acelasi hobby si aceleasi pasiuni.
    Va multumesc pentru intelegerea acordata .
    Last edited by stargate; 11-10-13 at 09:21. Reason: completare
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Mentioned
    0 Post(s)

Acum m-am lamurit dupa ce am studiat componenta stafului tehnic (admin & moderat )acelui forum ...
    Ps ;ma poate lamuri si pe mine un admin de ce cand postez anumite subiecte care nu sunt pe placul unora imi dispare Post Link de la acea postare ..supar pe cineva ....

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

e urat ca s-a ajuns aici...la acuze fara temei

eu am avut o strangere de inima cand am vazut la ce nivel a ajuns rdi-ul odinioara si din pacate nu s-a m-ai putut ridica la nivelul tehnico stintific la care a fost odata si acum sunt trist sa vad ca acesta comunitate de aici de pe forumul RSP ( foarta unita odata ) a ajuns sa fie dezbinata de interese pecuniare probabil si de orgoli care nu trebuiau sa existe aici

daca e vorba despre drepturile asupra forumului , ceva drepturi intelectuale are si zmeura pentru ca el si-a pierdut zile intregi pe acest forum si nu este drept sa fie acuzat aiurea de catre altii , poate ar trebui sa aiba macar un titlu de VIP , pentru ca merita acest titlu pe acest forum.

forumul asta a fost facut ca o alternativa la rdi unde era tirania pumnului in gura

la forumul acesta s-a muncit mult ani la rand... si zmeura , snow, einstein si altii au fost cei care au pus pe picioare acest forum, iar acum in cateva zile a fost dat la o parte fara argumente si doar niste acuze care nu stau in picioare

Sper ca forumul acesta sa nu ajunga ce a ajuns rdi-ul cand "kingblana" taia si spanzura fara nici un argument.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)

Default mesaj identic

Acelasi mesaj am si eu pe mai.Mai exact cine a furat baza de date de pe sateliti.eu ?

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Unde ai patit asta ? Aaaa e filtrat !
    Nu e ceva personal legat de tine, s-a folosit baza de date a acestui forum pentru a atrage membrii si in acest mod sunt automat banate datele lor.
    In rest sa fim sanatosi si iubiti.
    Fiecare are dreptul la opinie, exista limita bunului simt.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Mentioned
    3 Post(s)

@stargate, cu tot respectul, eu nu am treaba cu nimeni - personal, am treaba cu modul de "operare" (cum ti-am mai zis), dar explica-mi si mie cum au ajuns adresele de email la voi?
    Conturile de e-mail nu sunt vizibile "populimii", ci doar celor care sunt moderatori, sau mai mari. Accestul la adresa de email a membrilor nu este foarte simpla, adica nu apare pe profil, ci el/ea/moderatorul trebuie sa treaca in modul de editare a membrului, dupa care sa copieze de acolo aceasta informatie.

Sincer, acest lucru este furt, cel putin din punctul meu de vedere. Este ca si cand as avea incredere in tine, ti-as da cheia de la apartament pe perioada in care sunt in concediu, sa imi uzi florile de pe balcon, iar tu faci copie dupa cheie si o vinzi pe piata neagra.

Va rog sa ma corectati daca gresesc, si s-au aflat aceste adrese de email printr-o alta cale, mai legala.
    In cazul in care ma insel si gresesc, rog sa mi se dea dislake la acest mesaj.

Mai jos va prezint pasii necesari pentru aflarea adresei de e-mail, sa nu ziceti ca bat campii.
    - vizitare profil utilizator
    - click pe edit profile
    - autentificare ca si moderator si accesarea panoului dedicat
    - copierea adresei de email al membrului
    muta sobolanu` de aici

Mentioned
    0 Post(s)

Pe mine nu ma intereseaza anumite jocuri de culise ale acestui forum ,m-am inscris de placere . si intru in limitata timpului disponibil .iar in ceia ce priveste e-mailul meu nu este secret gasesc in inbox & spam in jur de 50 e mail -uri zilnic iar cele neinteresante le sterg

@ tutri
    - autentificare ca si moderator si accesarea panoului dedicat
    daca au acces moderatori & super moderatori la pag administrativa la utilizatori -Afiseaza toti utilizatorii unde se gasesc toate datele mai putin parolele atunci este o problema la acest forum ,Acces la pag administrativa il au doar admin care intra cu parole
    daca doresti mai multe date mp
    Last edited by adrycom; 11-10-13 at 19:26. Reason: Adaugat QUOTE

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Un moderator sau super moderator nu are acces la adresele de maill ale userilor care nu au accept asta la inscriere, admin are acces la cele vizibile lasate de user la inregistrare si cele ascuse de user la inregistrare, dei in cocluzie: cine sa inregistrat pe forum a acceptat ca, datele sa fie publice sau nu, acum ramane de vazut care au fost publice..
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

daca un membru al forumului care avea dreptu de vizionare a adreselor userilor, conform politicii forumului, a dat niste mailuri unor colegi de forum. nu vad ce e asa de grav.
    pe langa asta unii au adresa de mes vizibila in cont, deci nu au dorit sa pastreze secret
    apoi aceste date nu s-au facut publice ci a fost trimis un email cum am zis catre niste colegi. un spam e un mail care te streseaza , acest email a adus la cunostinta o informatie intrun domeniu de interes comun
    mai bine adminii s-ar intreba de ce sa ajuns aici.
    PS: eu n-am primit email

Page 1 of 2 12 LastLast