Dislikes: 0
Acum clicknet are si 20 mega dld/1MEGA UPLOAD,doar in anumite orase.In curand se vor extinde,dar ab e pe masura(39 E+TVA,tarif promotional)!
Cand te gandesti ca la 4 mega trageai un film de 4,5 gb in ~3 ore,la 7
mega in tragi in ~90 de min,dar la 20 mega,in cat timp il iei(oricum in mai putin de 30 min)?
http://www.clicknet.ro/ro/promo6
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
Promotia este valabila intre 18 iunie – 31 iulie 2008.
Abonamente acces Internet
Tarif de listaTarif promotionalClickNet 2 Mbps
157.5ClickNet 6 Mbps
2512.5ClickNet 8 Mbps
4924.5NOU! ClickNet 20 Mbps
7839
Pentru serviciul ClickNet 20 Mbps ai in plus:
- Conexiune permanenta la Internet de mare viteza, fara limita de timp sau de transfer, viteza de download de 20 Mbps, viteza de upload de 1 Mbps;
- IP static GRATUIT;
- Pachetul BeOnline Start GRATUIT : domeniu.ro; 50 MB pentru pagina web, 10 adrese de e-mail in domeniul ales cu un spatiu total de 250 MB.
Modem ADSL
Modem ADSL AST 330 USB *Tarife de listaTarife promotionalecontract pe 1 ancontract pe 2 anicontract pe 3 ani
Modem ADSL AST 516 1xETH39GRATUITGRATUITGRATUIT
Modem ADSL AST 546 4xETH5929,5GRATUITGRATUIT
Modem ADSL AST 585 Wi-Fi797939,5GRATUIT
99
* Modemul nu este compatibil cu serviciul ClickNet 20 Mbps
chestia cu click net e cam dubioasa.adica la cei 20 mega? pe care spun cei de la rtc ca ii ai dar nu exista in realitate ai la upload doar 1 mega? deci la ine care am viteza de download doar 5 mega la upload am 3,5 mega ceea ce ar face ca la 20 mega sa ai la upload cel putin 10 mega ceea ce e imposibil ca u7n net oricat de bun ar fi sa-ti mearga cu o viteza de 20 mega la noi mai ales ca nici in strainatate nu am auzit sa mearga cu asemenea viteza.
Ar fi bine sa te documentezi mai intai.Acum nu stiu daca chiar merge la 20 de mega downloadul,dar rtc are 1 mega upload din cauza modemurilor si a standardului ADSL folosit.Citeste aici http://en.wikipedia.org/wiki/ADSL .Ce ofera altii nu are nici o relevanta.
:
in contractul pe care il semnezi nici nu este trecut ClickNet 2 Mbps,6 Mbps, 8 Mbps, 20 Mbps ci este trecut asa"ClikNet ofera acces la internet fara limita de trafic,la viteza maxima de 512 kbps download si 256 kbps upload (best efforts)" ......eu nu am vazut nicaieri in contract 2 mbps sau 6 mpbs ....
Last edited by Cena133; 24-06-08 at 12:41.
mda ...dar nu este chiar prima pagina dintr-un contract...... si nu este decat trecut 512kbs ....in rest nu mai este trecut nimica doar atata ....si toata firma respectiva tot asa au contractele ....adica daca omu isi alege 6 mbps sau 8 mbps in contract tot 512kbs ii sta
Este prima pagina din contract! cei 512 se refera la upload,pentru downloand este scris destul de clar;2048kbs adica 2 meganu are sens sa ma contrazici ca eu fac cate 2-5 astfel de contracte zilnic.
la fel la 6mega-6144 downloand
8mega-8192 downloand
512 este uploadul care este la fel indiferent de viteza aleasa;2mega-6mega
la 8 mega uploadul difera este;768
Last edited by -minus; 24-06-08 at 13:37.
si la viteza mea de 3 mega upload cat ar trebui sa fie reala la download? sa am vreo 80 mega doawnload si sa nu stiu eu?
o sa postez o poza cu contractul sa vezi(numai cand ajung acasa) si nu este prima pagina din contract!prima pagina din contract este "Contract de Vanzare-Cumparare cu plata in factura telefonica" A doua pagina este "Contract pentru furnizarea de servicii Romtelecom"(aicea sta tarifele pachetelor voce exemplu confort 50 mobil-LTP cu 50 minute catre orice retea nationala mobila,oricand....) Iar a treia este "Contract pentru Furnizarea de Servicii Romtelecom"(ceea pe care ai postato pe forum)....poate cei de la firma repectiva le dau ei aiurea contractele(si oridinea paginilor)...oricum este putin diferita pagina pe care ai postato tu fata pe care o am eu.(si pe care le are mai multi care si-au facut abonament de la firma respectiva)
Last edited by Cena133; 24-06-08 at 14:03.
Foloseste testul asta,alege serverul din;New York;
http://www.speakeasy.net/speedtest/
vei afla exact cat ai downloand si cat ai upload.