cine are recuri simple n-are ce face cu dream-ul simplu daca nu stie si niste notiuni de bk si rsa sau mosc. eventual un share, dar daca cei care le au deja la share nu vor gasi solutia sa le pune pe cele noi, cam greu cu digi la share.
ps: fara reclama mascata te rog![]()
Pacat de Digi Film-uri si de faptul ca pe chei merge pe multe receptoare,iar pe sharing nu e inghesuiala.In rest nu e sfarsitul lumii,avem ce sa vedem si dupa cum vedeti nu suntem singurii la care ne cad emulatoarele,de fapt ar trebui sa ne bucuram ca suntem ultimii si la ora asta cred ca Gigi e un pachet destul de cunoscut in randul hobby-stilor din Europa.Ceea ce poate duce la un interes mai mare pe viitor.
Oricum inca 3 luni stam linistiti.
Sunt curios sa vad la cat timp va apare primul MOSC.![]()
pai in sharing, normal;ca daca nu pui dreamul in share n-ai facut nimic; si cu cartela de digi in dream intr-adevar e mai naspa; oricum, solutii mai simple sunt iei un max si nu te complici cu cartela, o pui in dream faci local, schimb de linii si ai toate sansele sa vezi si digi; nu era reclama mascata, de aia am si zis ca nu vreau sa fiu inteles gresit; n-are nici un rost reclama mascata ca aproape toti dintre noi stim ce face si ce nu face un dream![]()
Nu am probat Sif-ul+ card Dolce pentru ca nu am card Dolce...
Am probat un card de Sky italia si totul a fost OK...
RAPIDIST PUR SINGE