-
Bogdane dupa ce-ti setezi antena sa ma cauti ca-ti dau eu o "lista" de FTA si nu te lua dupa toti de pe aici ca unii doar se baga in seama sa le creasca contorul...
Nu e usor sa setezi H-H-ul...nu e vb doar de grade ..eu desi lucrez in domeniu nici acum nu am H-H setat cum trebuie...dupa 2 ani 
Cred ca uneori conteaza si ce cutie ai nu doar motorasul....la mine de exemplu manual se duce pe ce satelit vrea..doar daca prima data-i spun sa fuga pe 0...din lista de programe se duce dupa zmeura si afine prin padure...si daca nu era instalat bine teoretic nu trebuia sa mearga nici din punctul 0.
Succesuri
-
Standard RSP member
Si uite ca a aparut si polemica!
Nu am nici un interes sa ies in evidenta cu ceva , ci doream doar sa-l ajut.
Afla ca eu merg cu H-H din 2004 si am de la 45E la 30W perfect , dupa ce am anvatat sa reglez cand nici nu existau tutoriale si multi nici nu se stia ce este H-H. Azi , cu cresterile de calitate aparute la sateliti am aproape 100% pe cei mentionati ( cca 70-85% pe BADR 26E , care este mai pretentios pe Romania , iar Nilesat 7W l-am scos din calcul - am doar 45% pe11938 , din cauza repozitionarii satelitului).
Este adevarat ca un receptor mai recent , care arata sereurile cu cca30% crescute , face "legea".
An concluzie , daca crezi ca esti mai bun , eu renunt si evit pe viitor la astfel de " gesturi" de bunavointa .
Va doresc un an nou fericit!