Buna ziua,
Am achizitionat un reciever amiko shd 8360, un LNB inverto ultra black si o antena offset aluminiu de 100cm design triax. Nu stiu daca a fost o alegere inteleapta sau nu, sau daca mai trebuie ceva la acest setup. (stiu ca-mi lipseste satellite finder-ul care era piesa de rezistenta, dar nu mai era pe stoc)
Fiind incepator sunt cateva amanunte care imi ingreuneaza situatia.
Am tot citit in stanga in dreapta, dar nu am gasit niste informatii concrete cu privire la recieverul acesta.
Am mai citit cum ca o antena conectata la reciever chiar daca nu e reglata pe un satelit anume, ar trebui sa indice ceva semnal macar 1% pe reciever.
La mine nu se intampla asa. Am semnal 0%, calitate 5%. Destul de bizar... calitate la ce?
Tot rasfoind internetul am mai aflat faptul ca nu e recomandat cablul de la lnb la reciever sa fie mai lung de 2 m. Din curte pana in casa sigur am mai mult de 2m
Am vedere la sud, camp deschis, ma gandesc ca si daca as atarna-o intr-un gard ar trebui sa indice ceva.
Ma gandeam sa o setez pe eutelsat 16e, dar cum nu-mi indica nimic nici dupa 40 de min de stat in suport, mi-e greu sa cred ca am sa ajung sa prind ceva.
As fi pe deplin recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva cu ceva sfaturi. Sunt dispus sa invat si sa cercetez.
Multumesc, o zi cat mai frumoasa!

Reply With Quote