Results 1 to 15 of 32

Thread: Incepator - Prima achizitie

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dm9 View Post
    In postul 3 am facut aceasta mentiune.

Sterge lista cu sateliti pe care o ai acum in receptor si selecteaza din nou satelitul pe care vrei sa reglezi antena conform link-ul pe care l-am pus.
    Pui frecventa pt. programele pe care doresti sa le receptionezi si dupa ce ai semnal puternic strangi antena si la scanarea frecventei pe care ai facut reglajul daca apar programele care erau la frecventa adaugata atunci poti spune ca esti pe satelitul respectiv.
    Un singur satelit poti receptiona cu antena fixa cu un singur lnb montat.
    Spor la treaba!
    Asa am facut. E mult mai ok asa. E mai organizata treaba si stiu exact cu ce am de-a face.
    Am reusit sa mai reglez putin antena si astfel receptionez si alte tp-uri care inainte nu mergeau.
    Multumesc de sfaturi. Practica e sfanta.
    Sper cat de curand sa-mi procur un satfinder sa fiu mai precis. In viitorul apropiat ma gandesc la multifeed. Acum intrebarea mea este:
    Cate lnb-uri pot pune pe aceasta antea? Sfaturi achizitie. Multumesc!
    Toate cele bune!

LE: am folosit aplicatia satellite director cat si satfinder. cea din urma mi s-a parut mai precisa dandu-mi coordonatele precise dupa ce s-a conectat la gps.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Poti pune 3, 4 nu sunt sigur daca este ok si cel cu 5 lnb-uri:
    Suport triplu LNB pt. antene triax
    Suport 4 LNB pentru antena tip TRIAX si S
    Suport LNB Multiconnect pentru 5 LNB
    Inainte de achizitionarea fiecarui suport care te intereseaza contactezi firma si spui exact ce antena ai si daca suportul lnb-ul respectiv este bun pt. antena ta.
    Cauti pe Google si vezi pretul.
    Spor la achizitii !

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by bandog View Post
    Sper cat de curand sa-mi procur un satfinder sa fiu mai precis.
    In privinta unui satfinder, nu stiu la ce marja de pret te-ai gandit, dar imi permit sa iti dau un sfat: NU lua "pocnitori" de genul http://www.tehnicb.ro/aparatemasura/...gicdetalii.htm, sau varianta mai "evoluata", http://www.tehnicb.ro/aparatemasura/sf001.htm, mergi direct la http://www.tehnicb.ro/aparatemasura/sf500.htm. Bineinteles, asta este un minim, daca vrei ceva mai avansat, cu ecran LCD, ptr vizionare directa in timpul reglajului, a programelor fta de pe satelitul pe care esti, sau alte scule si mai evoluate, atunci, "fell free to do so". Insa pretul creste pe masura.

PS: am folosit linkurile ca exemplu, din comoditate, nu am nimic cu firma in cauza.
    HH/1m