Asa ceva ...
Pacat.
Salut,caut un serverde test sky uk si bineinteles pe romani,nu moca,precizez ca vreau sa testez inainte , multumesc,pa
PM
Last edited by zildan; 25-09-13 at 16:16. Reason: fara date personale si si fara bani
Asa ceva ...
Pacat.
Cum adica "pacat" ... nu intelegi ca vrea cu bani![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
vad ca mi-a sters ceva din post adminul, da locuiesc in uk si am skybox5 o am de 5 luni timp in care i am platit cuiva pe net pt servicii dar din anumite motive nu ia mai mers pe romani ,ma intereseaza ca sky uk sa mearga bine si la fel pe romani
---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:37 ----------
adica cum pacat frate?
Adica Pacat .. ca vrei sa platesti pt asa ceva ...
Daca ai netul tau sau acces la router poti sa pui si tu ceva la bataie si vezi tot .
am net ul meu da ,dar ce sa pun la bataie ?
Ia-ti o clona dream 500 £30 de pe ebay si o cartela Focus Sat . Job done .
ok merci pt raspuns dar cartela focus sat de unde o iau
Suficient
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Pacat ca un asemenea post rezista pe forum,asta era ideea.Pe vremuri era un regulament unde erau trimisi userii sa citeasca,poate chiar si cei care modereaza sau,culmea,administreaza.
Totusi,daca e deschisa "taraba",astept si eu PM,vreau doo daca e la oferta.Nu moca,bineinteles.
PS:Val nu inchide peste admini ca nu e frumos.Uite,vezi?De aia se cauta bre moderatori noi,ca voi nu stiti sa va comportati,stricati bunatate de topic destinat vanzarilor de linii.
Last edited by zmeura; 26-09-13 at 00:18.