nu poţi instala soft pt alt tip de aparat
multumesc pentru informatie.
mai am unele nelamuriri:
am un prieten cu 8300 si el cu softul 1.6.52 reuseste sa vada anumite posturi cu $.
intrebarea mea este daca si eu cu softul emu pentru 8360 ca cel de 8300 nu merge pot vedea acele posturi cu $?
nu poţi instala soft pt alt tip de aparat
ai incercat ultimul firmware AMIKO_SHD-8360_1.6.57_emu.zip?
am incercat si nu merge nimic. ma gandeam ca mai trebuie ceva setari de nu vrea sa deschida nimic cu $. ca exemplu pe 39 la hellas, deschide la prietenul meu programele bulgaresti pe langa multe altele de la francezi de pe alti sateliti, dar are modelul 8300 si stie ca merge si pe 8140,8150. nu inteleg de ce asta nu merge si pentru ce mai sunt softurile cu emu facute.
posibil softul prietenului tau sa aiba si keya urmatoare a programelor sau sa aiba un soft care face AU( update la key) sau softul tau trebuie cumva activat sa mearga cu key , cu o combinatie de taste de genul menu+....anumite cifre sau se activeaza cand intri in sectiunea de key... zic in general , nu am aparatul vorbesc ca asa e la alte softuri pe anumite receptoare
posibil la aparatul tau ii trebuie doar un softcam actualiza si neaparat tot softul aparatului
daca ai un loader care are functie de update de softcam e suficient sa cauti softcam actualizat si sa il pui la tine in aparat
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Incearca sa resetezi ke**e in parte.Via si cripto(9339-editare ke*-ok)
Pe 1w pe frecventa 11900 H 28000,trebuie sa mearga hbxo comedy 100%
cum pot adauga key la irdeto pentru bulsat in receptorul 8360 la softul 1.6.57, ca se pare ca asta e cauza de nu deschide, deoarece nu exista.
nu stiu exact , dar din ce spune Constantin daca apesi combinatia de taste 9339 ti se deschide locul unde sunt keyle
posibil daca nu se deschide nimic , ori e alt cod sau unul asemanator: meniu+9339 ori aparatul tau nu are soft modificat cu emu (pachuit)
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Nu se tasteaza meniu + 9339,ci direct 9339.Pt introducere k*y ai doua variante:editare manuala sau prin usb.
Cauta pe google k*y amiko.
am reusit sa dau aparatul si am luat 8300 care este ok.
multumesc pentru sfaturi
Sw nou.Din pacate doar mcas:
AMIKO_SHD-8360_1.6.62_mcas
AMIKO_SHD-8360_Ultra_1.6.62_by Dekolte
Testat ok.Lista de canale,poate fi incarcata dintr-un backup anterior
fiind compatibila 100%.
Last edited by konstantine; 29-05-15 at 23:24.
Salutare,
Am si eu un amiko hd-8360 si desi are semnal ok la scanare nu receptioneaza nici un program,am copiat lista de canale si sateliti de pe alt receiver identic cu acelasi firmware si am doar sunet pe toate canalele,fara imagine.
Are cineva o idee?