Treci pe oscam la zi!
E cunoscuta problema oscamului vechi legata de gigi.
Renunta si la cccam !
Treci pe oscam la zi!
E cunoscuta problema oscamului vechi legata de gigi.
Renunta si la cccam !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
dar daca trec pe noul oscam setarile de baza (la cititorul extern am avut o mie de probleme pana mi a deschis cardul) raman aceleasi ca la versiunea veche ?
Multumesc!
L.E. ultima versiune este 1.20 ?
Last edited by danyelsan; 12-09-13 at 09:52.
Nu mai fă copy/paste la setări de pe net. Te complici inutil. Instalează OScam "curat" şi apoi te duci in interfaţa web şi-l configurezi. E banal de simplu. Din vechile configurări poţi să te inspiri ca să iei nişte date cum ar fi CaiD, MHz, BK, RSA, etc. Doar astfel o să ai garanţia că setările sunt compatibile cu versiunea ta de OScam. Tot in interfaţa web o să vezi şi toate mesajele de eroare aşa că poţi foarte uşori să le corectezi. Este indicat să foloseşti versiuni noi de OScam (vezi că la OScam apar versiuni zilnic). Poţi downloada ultima versiune de aici: http://download.oscam.cc/
Pentru a funcţiona OScam are nevoie de 3 fişier: oscam.conf, oscam.server şi oscam.user. Abia după ce l-ai configurat şi funcţionează stabil il poţi impodobi şi cu alte fişiere suplimentare gen services, srvid, provid, etc
Am trecut pe oscam 1.20 si este totul in regula !
Daca mai sunt persoane ca mine o sa incerc sa explic cum am trecut pe versiune 1.2 !
1. Am instalat intai versiunea 1.00 + cccam : fisierul e1-CCcam_2.1.3_OSCam_1.00.tar.gz pus in folderul temp apoi mers in meniu la setup -> blue panel -> addons - > manual install si am instalat cu butonul verde pe de telecomanda .
2. Am copiat ultima versiune de oscam de aici : http://download.oscam.cc/
Am dezarhivat fisierul oscam-svn8917-powerpc-tuxbox-old-webif-ssl-Distribution.tar.gz si am obtinu un fisier oscam
3. Am redenumit fisierul oscam in OSCam_1.00
4. M-am conectat prin DCC si am suprascris fisierul OSCam_1.00 din folderul var/bin
5. Restart
Am folosit exact aceleasi fisiere de configurare de la versiunea 1.00 si totul este ok .
Multumesc si bafta !
Salut
Am instalat si eu un oscam pe centos cu smargo+ . Am un card local focus (dar vad ca nu s-au actualizat subscriptiile desi cardul e incarcat). Din pacate nu am inca receivere de test. Ma poate ajuta cineva sa testez serverul ...eventual sa ma ajute sa updatez acele subscriptii?
conturile sunt:
capcane pentru fraieri
Multumesc.
Last edited by zildan; 20-09-13 at 15:57. Reason: fara adrese
In primul rand trimite conturile pe privat. Nu rezolvi nimic dacă-ţi se face flood pe server.
In al doilea rand actualizarea merge 100% prin protocolul newcamd cu un client MGcamd. Cu linii C nu cred că merge.