Results 1 to 5 of 5

Thread: Sfat achizitie

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Sfat achizitie

Buna seara la toata lumea. As dori sa ma ajutati intr-o mica problema si anume: posed o placa DVB si o antena OFFSET de 0.6 + un LNB de 0.2 care momentan e pozitionata pe HOT BIRD. As dori sa cumpar de pe net un suport pt 3 lnb-uri + alte 2 LNB-uri ca sa pot receptiona ASTRA+HOTBIRD+Intelsat 1gr V+ un comutator DISEcQ. Exista asa ceva? De care sa cumpar si de unde? Pe mine ma intereseaza astra, hotbird si intelsat la 1 gr V. Locuiesc in Buzau si nu vreau montura HH.Multumesc si astept ajutor.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Re: Sfat achizitie

Salut buzoiene(si eu tot din buzau), din pacate in zona nu prea sunt magazine de specialitate iar cele care sunt au niste preturi de te arde la buzunar .Suport pt astra hotbird intelsat nu exista dar poti sa ti faci unul (cel mai indicat ar fi cel de la max) sau daca nu unul intelsat hotbird (digi) la care mai adaugi suportul pt astra. Comutator diseq este indicat unul de 4/1 pt ca 3/1 nu cred ca exista. Din pacate configuratia pe care o vrei tu nu o sa mearga pe antena de 0.6!!!!!! ,o sa ti trebuiasca minim o antena de 1,2 pt a face aceasta configuratie mai ales pt zona ta.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

De unde sa cumperi ? Eu personal de la satelit 2000 bucuresti(www tehnicb.ro) ca sa ti faci o idee.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Cel mai usor este sa te duci la un dealer Maxtv si sa cumperi de la el suportul si LNB-urile. De exemplu la magazinul de viv-a-vis de statia lui 7 din centru (de linga piata mare), eu de acolo am cumparat.
    Sau a doua varianta http://www.elstar.ro/?page=shop/brow...8bb6b7ded5bd54
    Eu am cumparat de la ei si am fost multumit.
    Last edited by viocons72; 30-08-07 at 11:14.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Unde gasesc ceva asemanator cu SATMAN de aici? Am incercat sa-i contactez pe cei de acolo dar nu raspund la mail. Ideea e sa caut si sa gasesc un sistem antena de Al 0.85-0.9 m de-o calitate buna, cu toate accesoriile ce-i trebuie pentru instalare. Multumesc.

PS: S-a rezolvat.
    Last edited by danix71; 04-03-08 at 15:55.
    Nihil Sine Deo !
    Credinta. Speranta si incredere.
    Ubi bene ibi patria.