Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 12 of 12

Thread: vin in romania!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default vin in romania!

salutare;
    trebuia sa vin prin mai dar o sa vin mai repede, se pare;
    am niste treburi, si abia astept sa vad tarisoara noastra mult iubita si mult corupta... sper sa ma pot intalni personal cu cativa din userii forumului;
    deja ma doare capul cu porcariile astea de harti ptr gps; ca te chinui cu tomtom de-ti ies ochii; (oricum, gps-ul e super de tot asta tomtom)
    o sa vin cu sotia cu masina, pe ruta madrid-brasov-moldova o sa ma duc la un service sa-i fac o revizie (oricum itp-ul a trecut fara probleme in ianuarie); oricum, in 9000 de km cat am facut aici n-am avut nici o buba sa raman in drum sau ceva de genul asta

ii rog pe cei care au facut relativ recent drumul asta cu masina personala sa-mi dea niste sfaturi utile, sau ponturi, sau tot ce e necesar de stiut ptr drumul asta de vreo 3000 de km; mi-e groaza cand ma gandesc de granita de la unguri, dar orice-ar fi n-am de gand sa le dau nimic la vama, ca nu aduc nimic ilegal; (nici macar dreamuri pathcuite ) alea le trimit cu masinile de coletarie;

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: vin in romania!

Cam in ce perioada vii??? Eu stiam ca nu te mai controleaza acum nici la noi si nici la maghiari...
    Trecut la Sfinti

Standard RSP member everst's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dannielghi View Post
    salutare;
    trebuia sa vin prin mai dar o sa vin mai repede, se pare;
    am niste treburi, si abia astept sa vad tarisoara noastra mult iubita si mult corupta... sper sa ma pot intalni personal cu cativa din userii forumului;
    deja ma doare capul cu porcariile astea de harti ptr gps; ca te chinui cu tomtom de-ti ies ochii; (oricum, gps-ul e super de tot asta tomtom)
    o sa vin cu sotia cu masina, pe ruta madrid-brasov-moldova o sa ma duc la un service sa-i fac o revizie (oricum itp-ul a trecut fara probleme in ianuarie); oricum, in 9000 de km cat am facut aici n-am avut nici o buba sa raman in drum sau ceva de genul asta

ii rog pe cei care au facut relativ recent drumul asta cu masina personala sa-mi dea niste sfaturi utile, sau ponturi, sau tot ce e necesar de stiut ptr drumul asta de vreo 3000 de km; mi-e groaza cand ma gandesc de granita de la unguri, dar orice-ar fi n-am de gand sa le dau nimic la vama, ca nu aduc nimic ilegal; (nici macar dreamuri pathcuite ) alea le trimit cu masinile de coletarie;
    cand ai fost ultima data in tara? nu mai au treaba cu tine la vama.....le arati buletinul sau pasaportul si pleci mai departe .....

Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Baga benzina in austria, pt vama din romania fii pregatit cu hirtii de 10 si 20 euro cumpara rovigneta din vama costa 5 euro parca este singurul loc unde o poti plati in euro.Ca tot veni vorba de vignete nu uita de aia din austria si ungaria(se fac controale) in austria am luat amenda de 120 euro.Odihneste-te inainte de drum..Cam atit.Drum bun dannielghi!
    SS2,Soleron

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

nu-mi fac probleme de trecut vama, ca stiu ca merge cu buletinul; am venit aici prima oara in septembrie anul trecut; cu vignetele astea nu prea stiu cum e treaba... trebuie sa ma interesez cat mai bine; am mai auzit ca din cauza summitului astuia o sa se stea la vama ca se fac controale amanuntite

ps
    nu-mi place deloc de ungurii de la vama, sunt niste nesimtiti si nu mai zic cum... pai cand am plecat cu atlassib-ul in toamna, la vama soferul a zis ca sa facem o cheta sa trecem mai repede; ca sa nu ne mai caute de tigari; n-a facut nimeni, n-am dat bani niciunul, dar ne-a desfacut la toti bagajele sa se uite de tigari; n-au prins pe nici unul; in acelasi timp a trecut un autocar de italia care se pare ca a avut calatori ce au cotizat la unguroi; cam asta e

Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai vigneta pt austria o cumperi cind intri in austria in ungaria la fel este un chiosc atentie trebuiesc lipite in geam altfel nu sint valabile,in vama ai sa gasesti ori romani ori unguri sau echipa mixta...sint la fel indiferent de nationalitate(au mare foame de bani)
    SS2,Soleron

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Uite,daca intri in tara intra pe la Bors!
    Nu are nimeni nicio treaba cu tine!
    Daca aduci ceva in tara orice sa ai acte de provenienta,(factura,etc) ptr orice eventualitate!
    Eu aduc din ungaria instalatii de climatizare si niciodata nu m-au intrebat ce e cu ele!
    Daca intri,controlul se face in partea romana!Nici ungurii nici romananii nu mi-au cerut nimic niciodata!
    Fereste-te de vama din Arad,tot timpul acolo sunt persoane dubioase,ma refer ca toti vamesii care au avut probleme(ma refer la vamesii magiari,cei indisciplinati sunt trimisi acolo)!E un fel de batalion disciplinar al vamesilor maghiari.Acum cateva zile un sofer de camion a fost batut de vamesii maghiari ca nu a vrut sa plateasca o amenda inventata,de ei si nici spaga sa dea!Asta ia infuriat rau si l-au batut!
    Oricum iti doresc drum bun si sa conduci cu atentie!
    Sa nu uiti cum ziceau si ceilalti sa cumperi vigneta.La unguri e cam 7 euro.
    In rest toate cele bune!
    Bafta!
    Respect!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dannielghi View Post
    nu-mi place deloc de ungurii de la vama, sunt niste nesimtiti si nu mai zic cum... pai cand am plecat cu atlassib-ul in toamna, la vama soferul a zis ca sa facem o cheta sa trecem mai repede; ca sa nu ne mai caute de tigari; n-a facut nimeni, n-am dat bani niciunul, dar ne-a desfacut la toti bagajele sa se uite de tigari; n-au prins pe nici unul; in acelasi timp a trecut un autocar de italia care se pare ca a avut calatori ce au cotizat la unguroi; cam asta e
    OffTopic: Asa si trebuie facut. Candva, nimeni nu stie cand, se vor dezvata.
    OnTopic: Drum bun !
    Nihil Sine Deo !
    Credinta. Speranta si incredere.
    Ubi bene ibi patria.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

cum e mai bine de plecat de aici; vineri-sambata sau luni-marti?
    ca e vorba si de aglomeratia traficului;
    voi ce ziceti? oare cum sa fie mai bine de circulat?

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

In Romania cred ca sambata e mai liniste...in rest nu am fost!
    Trecut la Sfinti

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Calculeaza-ti traseul sa fi sambata-duminica la frontiera cu Ro. e mai linistita vama atunci!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

am ajuns cu bine in romania sambata seara; duminica la prima ora am ajuns la destinatie; drum super fain, in afara de portiunea cu franta, unde m-au mancat aia de bani pe autostrada, dar am mers super; in germania zici ca-s nebuni (si in austria) mergeam cu 160-170 pe a doua banda, si treceau cate unii pe a treia banda glont pe langa mine... in fine, am ajuns cu bine la vama din bors cum am fost bine sfatuit; acolo nici nu le-am aratat actele de la masina, nici imputernicirea, nimic; doar buletinul; s-a uitat in fuga, si servus. mi-a luat un pic de timp sa ma reobisnuiesc cu drumurile super din romania, dar am oprit la real in oradea, si am mancat o ciorba de burta si o savarina
    sa vad acum ca trebuie sa-mi iau o antena; cred ca imi ajunge una de 90, nu? in spania aveam 80 si mergea struna. mi-am adus cu mine si motorul dm2800, si suportul, cablu, lnb si bineinteles, dreamul meu care nu lipeseste nicicum