rev 2.0c nu se blocheaza din cate am testat dar e posibil pune kaonteam pe el si vb dupa 3 saptamani sa vedem daca ai avut probleme
ai aici ceea ce ai nevoie mai putin key edit-ul
rev 2.0c nu se blocheaza din cate am testat dar e posibil pune kaonteam pe el si vb dupa 3 saptamani sa vedem daca ai avut probleme
ai aici ceea ce ai nevoie mai putin key edit-ul
..::EGAMI TEAM::..
Regula 12.
NU TE SUPARA DAR LINK-UL TAU NU FUNCTIONEAZA, iar KaonTeam BL219v4 acesta am folosit, sau te-ai gandit la un alt model?![]()
Last edited by zmeura; 14-03-09 at 16:06.
Ba functioneaza linkul.... Uita-te mai bine![]()
Regula 12.
- toate bune si frumoase, dar cum scap de key update ca aveam coduri bune din cate am vazut la inceput.
Last edited by zmeura; 25-03-09 at 11:38. Reason: "Nr de cont" o luam ca o gluma.
Regula 12.
salutare din nou, am rezolvato si pe asta, o mai ramas o mica mare problema subtitrarea la toate canalele si eventual meniu in limba romana, eu am gasit limba romana.bin dar nu stiu unde si cum trebe inserata, poate baietii au timp sa se uite un pic si la aceasta faza si vom fii cu totii rezolvati la acest capitol.![]()
![]()
Last edited by zmeura; 25-03-09 at 11:39. Reason: De 2 ori quote consecutiv la propriile posturi!Foloseste butonul New Reply
nu mai ziceti nik?
epronul de la sco 100 a incercat cineva sa il schimbe?
..eu zic ca nu este soft care sa suporte sutitrarea la toate canalele....asta o spun ca eu am incercat cateva si nici unul nu deschidea toate subtitrarile....iar din toate ce le-am incercat nici unul nu avea limba romana in meniu(asta bineanteles inafara de cel original)..asta e parerea mea ....dar mai poti cauta...multa bafta
Se pare ca nu ai inteles dc am intrebat daca cineva a schimbat epronul la sco100, inlocuirea acestuia da posibilitate de a pine si softuri sunny tip 12.C1.XX
sau 16.C0.XX
nu mai cautati subtitrare ca nu o sa fie atat stie receptoru![]()
Regula 12.
hai fi serios si tu nu cred sa nu se poata, softul original de ce stie? <gobi2000> dai si tu niste indicatii mai clare despre cum se schimba epromul si ce trebe facut, eu incerc dar sunt beginer, ce am facut pana acum este datorita indicatiilor voastre.![]()
Last edited by zmeura; 15-04-09 at 23:21.