Results 1 to 15 of 124

Thread: Problema Kaon Ksf 100 Scu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Re: Problema Kaon Ksf 100 Scu

Quote Originally Posted by andres View Post
    Ai montat gresit LNB-ul,in focar principal vine astra19 iar in focar secundar vine hotbird,depinde cum il instalezi,poti prinde orce sateliti cu distanta intre ele de 6 grade,un ex ar fi ceea ce ai receptionat tu,deci. greseala de montaj iti apartine!
    Scuza-ma, n-am montat gresit nimic. Cu setarile "ca la carte" am receptionat Astra1 la diseqc A si Eurobird2 la diseqc B. Adica satelitul aflat mai la est la optiunea diseqc B. La reluarea operatiunilor am rotit spre dreapta antena si receptionez HotBird 13E la optiunea diseqc A si Astra 1 la optiunea diseqc B, adica la fel ca mai sus . Daca ai curiozitatea, vezi ce spun cei de la Elstar in documentul referit prin link-ul din postul meu anterior.
    Dar ai dreptate, greseala imi apartine, numai ca nu este cea care spui tu, ci ca am crezut ca alocarea optiunilor la monoblock-uri este standard.
    Nu este.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mateda View Post
    Scuza-ma, n-am montat gresit nimic. Cu setarile "ca la carte" am receptionat Astra1 la diseqc A si Eurobird2 la diseqc B. Adica satelitul aflat mai la est la optiunea diseqc B. La reluarea operatiunilor am rotit spre dreapta antena si receptionez HotBird 13E la optiunea diseqc A si Astra 1 la optiunea diseqc B, adica la fel ca mai sus . Daca ai curiozitatea, vezi ce spun cei de la Elstar in documentul referit prin link-ul din postul meu anterior.
    Dar ai dreptate, greseala imi apartine, numai ca nu este cea care spui tu, ci ca am crezut ca alocarea optiunilor la monoblock-uri este standard.
    Nu este.

Man,te contrazici singur,daca miscai lnb-ul in aceiasi pozitie a antenei prindeai si hotbird 13,sa fiu mai explicit;
    cand montezi o antena cu lnb monobloc focarul principal este acela in care este prins lnb-ul de antena iar cel secundar acela ce este liber,acuma;daca montezi lnb-ul astfel;astra19 focar principal diseq A vei receptiona in focar secundar -diseq B hotbird 13,daca; montezi astra 19 in focar principal diseq B in diseq A vei prinde eurobird,pentru unii montarea incorecta a lnb-ului duce automat la mutarea antenei cand era fff usor sa schimbi pozitia lnb-urilor in focar principal.
    PS! montez de ani buni antene si diverse sisteme de receptie sat,stiu ce vorbesc!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru spam se da ban.
    :