faina initiativa
dar vezi ca o sa descoperi multe lucruri pe care pt binele tau trebuie sa le ti secrete(pe langa infidelitatea sotiilor)
PS: securistule!!!
(trebuie sa vorbesti cu Luky)
Dislikes: 0
Vreau sa dau drumul pe firma la acest lucru; detectivi privati,problema e urmatoarea; am solicitari de a urmari sotiile diversilor oameni de afaceri din zona,care stiti sau aveti deschis un astfel de obiect de activitate,personalul trebuie sa fie atestat? sau e indeajuns orce personal? [calificat/necalificat diverse domenii?,ca aparatura nu e o problema asta aproape ca o am[aparat foto,reportefoane] mai ramane sa cumpar minicamere video si minimicrofoane,deci; cei ce stiti dati un raspuns competent!\
Multumesc anticipat!
faina initiativa
dar vezi ca o sa descoperi multe lucruri pe care pt binele tau trebuie sa le ti secrete(pe langa infidelitatea sotiilor)
PS: securistule!!!
(trebuie sa vorbesti cu Luky)
Last edited by horatyu; 10-06-08 at 17:00.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
O idee excelenta...
Trecut la Sfinti
vezi ce spune pe aici
Legea Nr. 329 / 2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particularpoate gasesti ce-ti trebuie.
cred ca trebuie sa fii detectiv atestat profesional de Inspectoratul General al Politiei Romane.
sper sa gasesti/angajezi un detectiv ca asta
![]()
Exact asta imi trebuie,deci e necesar angajarea unuia cu atestat ca sa poti functiona legal......hmmmmmmmmmm oare fostii politisti nu sunt prin natura profesiei lor atestati de-a gata?![]()
iti treb multa concentrare multa munca multa experienta multa scoala pshihica multa aparatura sofisticata fara de care nici nu are rost sa incepi,iti treb oameni atestati si vezi pe cine angajezi!!!!!!!!!!!!!!si nu in ultimu rand increderea,sant multe de spus...........
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
E musai ca detectivii tai sa aiba patalama la mana, altfel e groasa.
Stie toata lumea ca numa' "MILITIA" are dreptul sa ne scormoneasca viata.
E o lege, nu mai tin minte care, a detectivilor particulari, dar fara detectivi cu diploma si atestat (asta iar e musai, numai "MILITIA" il da) nu te poti alege decat cu procese.
P.S. Nu uita ca tre investit ceva si in infrastructura: audio/foto/video performante atat pe timp de zi si cat de noapte, masini, GPS si multe altele.
munca grea cu risk mare dar si ban pe masura
Sa ai "nas" bun !
Ai grija in ce te bagi si nu uita : pielea ta e ai mai scumpa!
SUCCES!
Multumesc tuturor de sfaturi si incurajari,aveti ceva linkuri pentru minicamere video de supraveghere si microfoane? multumesc anticipat.
eu as zice sa te gandesti bine daca se merita toata treaba asta; cat iese profitul, cata munca depui pentru respectivul profit... asa, ideea suna bine, te faci ca ala de pe reality, paco-detectiv particular.
arunca o privire aici
http://www.scoaladedetectivi.ro/
da-le un telefon la aia si intraba-i cu ce se mananca legea asta.
de microcamere/micromicrofoane/wireless mini camere, e posibil sa te pot servi chiar eu, dar ramane de discutat
@spanishman
te pot ajuta cu "aparatura" la pret bun, tre doar sa-mi spui de ce ai nevoie
@dannielghi
aduci "marfa" din China ?? daca da, personal sau prin intermediari ??