Buna .
Sintem cateva pers si
vrem sa cumparam 5 receptoare HD ,dar care sa poata citi cumva intre ele in retea sau ceva de genul acesta.
1. Eu am cartela FocusSat si HD+
Al 2. are HD+ si Abonament de Sky HD germania
Al 3. are HD+ si un abonament de Spania
Al 4 are numai HD+
al 5. are tot numai HD+
Intrebarea mea este daca am putea sa facem cumva ca Eu (1) sa pot vedea si programele de la (2),....si cei de la 4 sau 5 sa vada programele de la 1 sau 3.
sau mai bine zis cel de la 4 si 5 sa vada abonamentul de la 1,2,3.
receptoarele ar trebui sa aiba cel putin 2 CI zic eu(dintre care unul sa fie CI+, pt a citi abonamentele noastre de HD+) + Smard Card (conax)
vrem sa mai cumparam si un abonament de Italia de aceea am zis ca e bine sa aiba din start si al 2-lea CI.
Bugetul alocat pt un receiver sa fie intre 150-250 euro, dar cred eu ca nu ar fi nici o problema pt ceilalti daca ar depasi putin.(pina in 300 euro)
important e sa fie cat mai stabile si cu un suport tehnik bun, ca atunci cind dai de o problema sa ai pe cine sa intrebi si totodata sa nu ramai numai cu intrebarea :-)
Internet avem toti ce e mai problematic cred eu e setarea receiverelor Linux. Dar cum absolut totul se poate invata cu ajutorul vostru cred ca v-om rezolva problema pina la urma.
3 dintre noi mai avem si acum Echosmart DSB 791 si tin sa zic ca am fost foarte multumiti de ele si de suportul technik care l-am avut in ultimii 5 ani aproape, iar forumul a fost de folos.
pe atunci aveam abonamente la MaxTv si era ok , cu singura problema ca programele erau pe 3 sateliti diferiti, dar pana la urma am reusit.
Daca nu cer prea mult as dori 2 sau 3 variante de receivere pt a putea sa-mi fac si eu o imagine.( pro si contra)
multumesc
Sper sa fi postat bine aici intrebarea mea.

Reply With Quote