0

Dislikes:
0
-
Member
Visitor
ajutor dreambox 800 card gigi 1880
salutare tuturor
dupa ceva ani ieri seara am ramas fara gigi in dm
nu a mai gsit sbox-ul si cu asta basta
ok -pus pe treaba vad ca a avansat la gp3 si ma apuc de flash-uit dm-ul
fac tot ce trebuie instalez ultimul sbox si ultimul cccam asta am tinut minte de acum cativa ani de cand am reusit sa il fac sa mearga si surpriza...
ia configurari din parti !!!!
am gasit tot felul de configurari ,care mai de care mai pompoase si tot felul de contraziceri!
Am si eu nevoie de sfatul si indrumarea voastra ca sa fac dreamul sa mearga din nou
eu detin :
dreambox 800 hd pvr
card gigi galben 1880
bk
rsa
ce am nevoie ?:
indrumarea voatra (sa curga rauri de bere rece si sa sfaraie gratarul) catre cea mai stabila imagine de flash-uit pe dm 800 , cea mai stabila combinatie de cam-uri si fisierele de configurare pt a ma putea bucura in continuare de dreambox,
ar fi pacat sa instalez conserva H in locul dream-ului
va multumesc anticipat
ps: nu ma deranjeaza sa citesc , asa ca sunt binevenite si indrumarile catre tutoriale si postari din forum ,dar va rog din suflet ,doar cele care functioneaza
-
Standard RSP member
Pentru inceput, daca cardul este citit OK de recul original. S-a intimplat si la mine acelasi fenomen, unde cardul a fost busit, si a trebuit sa schimb cardul. La mine era cardul pe Easymouse2, cardreader extern. De aceea, sa fie cardul OK in recul original.
Numai bine
-
Membru de onoare
Sigur nu ai gasit explicatii si fisiere de configurare impreuna cu bin-ul in arhivele postate aici http://sateliti.info/showthread.php?...cardserver-emu ?
Nu ai gasit nici la download in TSPanel un sbox care sa vina si cu fisierele de configurare http://sateliti.info/showthread.php?...l=1#post226703 ?
Nu vreau sa fiu rautacios,dar in atatia ani nu ai inteles nimic legat de cum ar trebui folosit cardul in dream?Sbox e cel mai simplu emu,mai simplu de atat nu se poate decat in conserva digi.
-
Member
Visitor
va multumesc pt raspunsuri prompte
bumbu ,cardul merge perfect in conserva gigi
zmeura ,multumesc pt link-uri ,am sa ma uit peste ele ,te rog sa ma crezi ca din 2008 am dreamul si dupa ce am reusit sa-l fac sa mearge pe cardul gigi ,cu mari probleme cu acestia ,inainte sa se schimbe conducerea si modul de comunicare cu clientii,samd dupa anpc si iar anpc ca sa inscriu receptorul cu bkrsa extrase ,pe numele meu ,am folosit dreamul fara macar sa ii fac update la imaginea gp .
receptorul nu este folosit pt share ci doar pt ca se poate,de atunci am experimentat multe ,dar din alte domenii (it , automatica,samd)
de exemplu dupa ce am pirdut toate datele si tutorialele facute de mine stocate pe un hard disk ,am inceput sa invat sa recuperez date .
din pacate nu mai am tutorialele ,asa ca am apelat la forum ,
totusi ca sa nu mai pierd timpul cu testarea imi doresc sa aflu care este cea mai stabila imagine pt dream si care sbox si cccam sa folosesc, daca sunt si fisierele de configurari facute gata dc nu ,daca imi amintesc in sbox trebuia trecuta o valoare in mhz la card si daca nu era trecuta aia buna nu mergea bine ,poate spun prostii dar asa imi amintesc
va multumesc
-
Member
Visitor
rezolvat
buna seara
totul este rezolvat
tin sa multumesc celui care a avut rabdare si cea mai mare bunavointa